Man kan liksom inte ångra sig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Flygare

Jämför och hitta det billigaste priset på Man kan liksom inte ångra sig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Man kan liksom inte ångra sig är skriven av Karin Flygare och gavs ut 2016-05-09.

Man kan liksom inte ångra sig som bok, ljudbok eller e-bok.
Man kan liksom inte ångra sig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Man kan liksom inte ångra sig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Man kan liksom inte ångra sig. Boken är skriven av författaren Karin Flygare. Bokförlaget Mormor är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Man kan liksom inte ångra sig var 2016-05-09.

Originalspråket som Karin Flygare skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Man kan liksom inte ångra sig i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 266 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 152 x 22 mm och den väger så mycket som 527 g. Man kan liksom inte ångra sig ISBN är 9789185841844. Man kan liksom inte ångra sig är en fristående bok .


Läs Man kan liksom inte ångra sig som bok

För dig som vill köpa och läsa Man kan liksom inte ångra sig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Man kan liksom inte ångra sig som ljudbok

Vill du lyssna på Man kan liksom inte ångra sig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Man kan liksom inte ångra sig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Man kan liksom inte ångra sig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Man kan liksom inte ångra sig som pocket

Man kan liksom inte ångra sig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Man kan liksom inte ångra sig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Man kan liksom inte ångra sig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Man kan liksom inte ångra sig
 • Författare: Karin Flygare
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Mormor
 • Utgivningsdatum: 2016-05-09
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 266
 • Fysiska dimensioner: 216 x 152 x 22 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789185841844

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Man kan liksom inte ångra sig?

Man kan liksom inte ångra sig är skriven av författaren Karin Flygare

När gavs Man kan liksom inte ångra sig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-09.

Var kan jag köpa Man kan liksom inte ångra sig?

Vi rekommenderar att du köper Man kan liksom inte ångra sig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det var ju hon och Martin sen evigheter tillbaka. Och de skulle ha barn tillsammans nån gång. De hade ju bestämt det. Fast när Stina blev osäker och ville pausa träffade han en annan och fick barn nästan med en gång. Det barnet Stina skulle ha haft. På sitt arbete som administratör för svenskundervisning för invandrare träffar Stina Adam från Bangladesh. Han är varm och spännande, kanske kan han bli den far hon söker till sitt barn. Men Adams mamma blir sjuk och han reser tillbaka till Dhaka. Vad skaStina göra med sin längtan? Ska hon resa efter? Stinas mamma börjar bli dement och tror allt oftare att Stina är hennes egen mamma.I en brevkonversation som startar på 1920-talet får vi följa Stinas mormors äventyrliga liv som slutar i ett stort svek. Man kan liksom inte ångra sig är en roman om att vara kvinna och mor i olika tidsåldrar, så olika och ändå så lika.

Utgivande förlag: Bokförlaget Mormor