Lyckotal 1B Grundbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Siv Hartikainen

Jämför och hitta det billigaste priset på Lyckotal 1B Grundbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lyckotal 1B Grundbok är skriven av Siv Hartikainen och gavs ut 2012-01-19.

Lyckotal 1B Grundbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Lyckotal 1B Grundbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lyckotal 1B Grundbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lyckotal 1B Grundbok. Boken är skriven av författaren Siv Hartikainen. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lyckotal 1B Grundbok var 2012-01-19.

Originalspråket som Siv Hartikainen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Lyckotal 1B Grundbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 195 x 10 mm och den väger så mycket som 362 g. Lyckotal 1B Grundbok ISBN är 9789140675200. Lyckotal 1B Grundbok är en del av serien: Lyckotal.


Läs Lyckotal 1B Grundbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Lyckotal 1B Grundbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lyckotal 1B Grundbok som ljudbok

Vill du lyssna på Lyckotal 1B Grundbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lyckotal 1B Grundbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lyckotal 1B Grundbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lyckotal 1B Grundbok som pocket

Lyckotal 1B Grundbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lyckotal 1B Grundbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lyckotal 1B Grundbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lyckotal 1B Grundbok
 • Författare: Siv Hartikainen
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2012-01-19
 • Pris: 179
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 195 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140675200

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lyckotal 1B Grundbok?

Lyckotal 1B Grundbok är skriven av författaren Siv Hartikainen

När gavs Lyckotal 1B Grundbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-01-19.

Var kan jag köpa Lyckotal 1B Grundbok?

Vi rekommenderar att du köper Lyckotal 1B Grundbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lyckotal är ett basläromedel i matematik. Med gedigna undervisnings- och forskningserfarenheter har författarna skapat ett modernt läromedel som hjälper alla elever att nå kunskapsmålen i Lgr 11. Lyckotal 1B Grundbok består av en grundkurs, Start, med uppföljande fördjupning, Extra, för att tillgodose alla elevers behov. I materialet ingår systematisk problemlösning samt uppmärksamhets- och kommunikationsövningar med tydlig koppling till olika matematiska förmågor. Boken tar bland annat upp talområdet 0-100, addition och subtraktion inom talområdet 0-20 med tiotalsövergång samt utan tiotalsövergång inom talområde 0-100. Enkla tabeller och diagram introduceras samt att räkna med pengar. Övningar som tränar kommunikations- samt begreppsförmågan återkommer regelbundet i materialet.Lyckotal passar dig som:söker ett målrelaterat läromedel med en tydlig pedagogik vill inspirera eleverna att prata matematik och träna kreativ problemlösning vill få hjälp med kontinuerlig utvärdering och individuell uppföljningFörfattarna till Lyckotal är Lisen Häggblom och Siv Hartikainen. Lisen Häggblom är Pedagogie Doktor och har forskat i elevers kunskapsutveckling i matematik. Siv Hartikainen arbetar som lektor i Finland och har vunnit flera priser för sin undervisning. Tillsammans har de skrivit ett flertal läromedel för den svenska och finska skolan.   

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB