Lycke – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikaela Bley

Jämför och hitta det billigaste priset på Lycke innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lycke är skriven av Mikaela Bley och gavs ut 2017-10-12.

Lycke som bok, ljudbok eller e-bok.
Lycke

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lycke

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lycke. Boken är skriven av författaren Mikaela Bley. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lycke var 2017-10-12.

Originalspråket som Mikaela Bley skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Lycke i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 348 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 22 mm och den väger så mycket som 190 g. Lycke ISBN är 9789175037547. Lycke är en del av serien: Ellen Tamm (del 1).


Läs Lycke som bok

För dig som vill köpa och läsa Lycke som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lycke som ljudbok

Vill du lyssna på Lycke som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lycke som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lycke som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lycke som pocket

Lycke finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lycke med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lycke med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lycke
 • Författare: Mikaela Bley
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2017-10-12
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 348
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 22 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175037547

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lycke?

Lycke är skriven av författaren Mikaela Bley

När gavs Lycke ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-12.

Var kan jag köpa Lycke?

Vi rekommenderar att du köper Lycke hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kall och regnig fredag i maj försvinner 8-åriga Lycke spårlöst från Kungliga Tennishallen i Stockholm. På TV4, ett stenkast därifrån, vill man vara först med nyheten – om inte annat, skapa nyheten – och kriminalreportern Ellen Tamm får uppdraget att följa fallet.Ellen blir som besatt av sökandet efter Lycke, som ju längre tiden går känns alltmer hopplöst. Frustrerad över korrumperade poliser, de frånskilda föräldrarnas märkliga beteende och kollegornas gliringar, försöker hon kontrollera sina känslor och hantera situationen professionellt. Men fallet påminner henne alltför mycket om en liknande händelse, en händelse som ligger henne mycket närmare, och hon dras in i en härva fylld av familjehemligheter, lögner och svek som tvingar henne att konfrontera sitt eget förflutna.Spänningsromanen Lycke är den första boken i serien om den egensinniga journalisten Ellen Tamm.

Utgivande förlag: Månpocket