Lögnens triumf – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ralph Herrmanns

Jämför och hitta det billigaste priset på Lögnens triumf innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lögnens triumf är skriven av Ralph Herrmanns och gavs ut 2018-12-21.

Lögnens triumf som bok, ljudbok eller e-bok.
Lögnens triumf

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lögnens triumf

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lögnens triumf. Boken är skriven av författaren Ralph Herrmanns. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lögnens triumf var 2018-12-21.

Originalspråket som Ralph Herrmanns skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lögnens triumf i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 18 mm och den väger så mycket som 407 g. Lögnens triumf ISBN är 9788726044836. Lögnens triumf är en fristående bok .


Läs Lögnens triumf som bok

För dig som vill köpa och läsa Lögnens triumf som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lögnens triumf som ljudbok

Vill du lyssna på Lögnens triumf som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lögnens triumf som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lögnens triumf som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lögnens triumf som pocket

Lögnens triumf finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lögnens triumf med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lögnens triumf med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lögnens triumf
 • Författare: Ralph Herrmanns
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2018-12-21
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 18 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9788726044836

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lögnens triumf?

Lögnens triumf är skriven av författaren Ralph Herrmanns

När gavs Lögnens triumf ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-21.

Var kan jag köpa Lögnens triumf?

Vi rekommenderar att du köper Lögnens triumf hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alltsedan underrättelseagenten Jörgen Bloms insats vid den ryska ambassaden är han bevakad av säkerhetspolisen och har dragit på sig misstankar. Är han en spion? Varför begär han avsked samma dag som FN:s generalsekreterare Jakob Ceder tillträder som Sveriges statsminister? Blom tvingas spela med i spelet, också inför Tamara Amram, som jobbar för den israeliska underrättelsetjänsten. Snart kommer hon till Stockholm för ett besök som inkluderar både arbete och nöje. En av deras agenter kan ha information om Raoul Wallenbergs försvinnande och ska smugglas från Ryssland. Mitt i allt detta utses Blom till statsministerns högra hand. Ett högt politiskt dubbelspel rullar igång där alla sidor kämpar om att ligga steget före. I Ralph Herrmanns vassa thriller är kalla krigets atmosfär fortfarande påtaglig. Med världsvan förtrogenhet, kryddad med lätt ironi, skruvar författaren upp spänningen ända fram till slutet.Ralph Herrmanns (f. 1933 i Berlin) har varit verksam som journalist och är författare till bland annat biografier, konstböcker och politiska thrillers.

Utgivande förlag: Saga Egmont