Ljuset från Jodhpur

Ljuset från Jodhpur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikael Bergstrand

Jämför och hitta det billigaste priset på Ljuset från Jodhpur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ljuset från Jodhpur är skriven av Mikael Bergstrand och gavs ut .

Ljuset från Jodhpur som bok, ljudbok eller e-bok.
Ljuset från Jodhpur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ljuset från Jodhpur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ljuset från Jodhpur. Boken är skriven av författaren Mikael Bergstrand. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ljuset från Jodhpur var .

Originalspråket som Mikael Bergstrand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ljuset från Jodhpur är det: 9789180314251.


Läs Ljuset från Jodhpur som bok

För dig som vill köpa och läsa Ljuset från Jodhpur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ljuset från Jodhpur som ljudbok

Vill du lyssna på Ljuset från Jodhpur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ljuset från Jodhpur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ljuset från Jodhpur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ljuset från Jodhpur som pocket

Ljuset från Jodhpur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ljuset från Jodhpur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ljuset från Jodhpur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ljuset från Jodhpur
  • Författare: Mikael Bergstrand
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180314251

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ljuset från Jodhpur?

Ljuset från Jodhpur är skriven av författaren Mikael Bergstrand

När gavs Ljuset från Jodhpur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Ljuset från Jodhpur?

Vi rekommenderar att du köper Ljuset från Jodhpur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Efter en sorglustig begravningsakt, där Göran Borg ofrivilligt stjäl uppmärksamheten från sin avlidne barndomskamrat Richard, kan han inte undvika frågan som plågat honom: Har han själv gjort allt han borde göra i sitt liv eller finns det saker kvar att uträtta? </i> Göran Borg har inte varit i Indien på nästan tio år. Och han har inga planer på att återvända heller. Det stilla livet i Malmö med vännerna, MFF:s hemmamatcher, påtandet i kolonilotten och förberedelserna inför första barnbarnet känns som utmaningar nog för en man i mogen ålder. När vännen Yogi hör av sig låter han sig ändå övertalas att resa till Indien. Yogi ska hämta ett brev som hans far har lämnat efter sig hos en advokat och som får öppnas först nu, tjugo år efter pappans död. För att bringa tur vill han ha sällskap av Göran. Brevet leder dem till Rajasthan där Göran och Yogi hamnar i en kamp mot både tiden och mörka krafter för att hitta en hemlig klenod från maharadjornas era. För Göran Borg handlar det inte bara om en värdefull skatt. I jakten på sitt sanna jag upptäcker han också att det finns gammal kärlek kvar i Indien som inte rostat. Och en gatuhund, som älskar chicken tikka masala och som kommer att vända upp och ner på hans liv. I den fristående fortsättningen <i>Ljuset från Jodhpur</i> återvänder Mikael Bergstrand till sitt populära radarpar Göran och Yogi. Det är en berättelse om att det aldrig är för sent att hitta rätt, skriven med den humor, värme och kärlek till det myllrande Indien som gjort de tidigare titlarna <i>Delhis vackraste händer, Dimma över Darjeeling </i>och<i> Gurun i Pomonadalen</i> så älskade. MIKAEL BERGSTRAND är författare från Malmö, numera hemmahörande i Rörum på Österlen, där han bor tillsammans med sin familj. Efter en svit kriminalromaner slog han igenom stort med sin Indientrilogi om Göran och Yogi som började med <i>Delhis vackraste händer</i> och som till stor del bygger på Mikaels egna erfarenheter från Indien, där han levde under flera år. Boken blev även TV-serie med Björn Kjellman i huvudrollen. Mikael Bergstrands berättelser präglas av såväl humor som allvar och har översatts till ett tiotal språk och legat på flera försäljningstopplistor både i Sverige och utomlands. ÖVER 900 000 SÅLDA BÖCKER!

Utgivande förlag: Bokfabriken