Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ove Jobring

Jämför och hitta det billigaste priset på Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande är skriven av Ove Jobring och gavs ut 2013-04-30.

Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som bok, ljudbok eller e-bok.
Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 216

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande. Boken är skriven av författaren Ove Jobring. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande var 2013-04-30.

Originalspråket som Ove Jobring skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation vilket ger den Qbab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 339 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 25 mm och den väger så mycket som . Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande ISBN är 9789163725630. Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande är en fristående bok .


Läs Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som bok

För dig som vill köpa och läsa Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 216 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som ljudbok

Vill du lyssna på Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande som pocket

Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande
 • Författare: Ove Jobring
 • Genre: Ledarskap & motivation
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2013-04-30
 • Pris: 216
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 339
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 25 mm
 • SAB: Qbab
 • ISBN: 9789163725630

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande?

Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande är skriven av författaren Ove Jobring

När gavs Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-30.

Var kan jag köpa Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande?

Vi rekommenderar att du köper Livslångt lärande i yrkeslivet, om program och system som stödjer ett ständigt lärande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett yrkesliv präglas av omgivningen och arbetets ständiga utveckling. Det ställer krav på individens utveckling och detta krav på ett ständigt lärande är själva utgångspunkten för den här boken. Det ständiga lärandet sker på en rad olika sätt; vi ställer frågor till vänner och kollegor, vi söker information, vi deltar i fysiska nätverk, i diskussionsgrupper på nätet eller kanske samtalar med en coach eller handledare. Ett ständigt lärande sker alltid i ett sammanhang och oftast i samverkan med andra. Och det kan understödjas och förstärkas. En sådan idé har funnits länge. Nätverk, lärlingssystem och coachning är exempel på sådana system. Boken ger en bakgrund till och presenterar nya former för kompetens- och kvalifikationsutveckling. För olika yrkesgrupper och bransch-organisationer visar den på vägar för hur att utforma ett stöd för ett ständigt lärande och kontinuerlig kompetensutveckling. För utbildningsinstitutioner visar den på utvecklingsmöjligheter för fort- och vidareutbildning och moderna former för alumni. För den enskilda individen ger den råd och tips, inom minst inom onlineområdet för hur man kan arbeta med sitt egna ständiga och kontinuerliga lärande. I boken beskrivs utvecklingstrender som individens ökande ansvarar för sin kompetensutveckling och den ökade användningen av sociala media och onlinemiljöer som stöd för det livslånga lärandet. Olika metoder presenteras liksom att olika faser anges för att skapa och utveckla stödjande program och system för ett ständigt lärande. Boken avslutas med praktiska exempel på genomförda program och befintliga system. —————————– Ove Jobring är ekonomie doktor och verksam vid Göteborgs universitet och VD för företaget Proficiens AB. Han har under lång tid forskat och undervisat om utveckling av onlinemiljöer och ständigt lärande. Han har tidigare publicerat böcker och artiklar i ämnet och varit metodexpert i projekt omkollaborativt lärande i offentlig verksamhet och kontinuerligt lärande i företag. Jobring är expert vid Life Long Learning Programme (LLP) Grundtvig i Bryssel, Distinguished Fellow in Academy of Ubiquitous Communication Educators vid Florida Atlantic University i USA och medlem av det akademiska rådet för Guru Nanak Business School i Indien.

Utgivande förlag: Vulkan