Livsfarligt i London – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Lilleste

Jämför och hitta det billigaste priset på Livsfarligt i London innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livsfarligt i London är skriven av Lena Lilleste och gavs ut 2018-06-22.

Livsfarligt i London som bok, ljudbok eller e-bok.
Livsfarligt i London

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 125

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Livsfarligt i London

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livsfarligt i London. Boken är skriven av författaren Lena Lilleste. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livsfarligt i London var 2018-06-22.

Originalspråket som Lena Lilleste skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare & kriminalhistorier vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Livsfarligt i London i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 139 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 14 mm och den väger så mycket som 305 g. Livsfarligt i London ISBN är . Livsfarligt i London är en del av serien: Tommy &amp.


Läs Livsfarligt i London som bok

För dig som vill köpa och läsa Livsfarligt i London som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 125 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livsfarligt i London som ljudbok

Vill du lyssna på Livsfarligt i London som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Livsfarligt i London som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livsfarligt i London som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livsfarligt i London som pocket

Livsfarligt i London finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livsfarligt i London med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livsfarligt i London med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Livsfarligt i London
 • Författare: Lena Lilleste
 • Genre: Deckare & kriminalhistorier
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-06-22
 • Pris: 125
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 139
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 14 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livsfarligt i London?

Livsfarligt i London är skriven av författaren Lena Lilleste

När gavs Livsfarligt i London ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-22.

Var kan jag köpa Livsfarligt i London?

Vi rekommenderar att du köper Livsfarligt i London hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tommy och Flisen är i London på höstlovet. De hänger ensamma på stan och känner sig vuxna. Men glädjen grumlas snabbt, Flisen blir bestulen på sin plånbok och Tommy på en påse där hans viktiga uppfinning ligger. Det är ett gäng med tjejer som rånat dem, och när Tommy får upp spåret efter tjejerna rullas en otäck historia upp.I den tolfte Tommy & Flisen-boken är tempot högt och det är oavbrutet spännande. Det går bara inte att sluta läsa! Lena Lilleste har samma driv och höga tempo som alltid, hon väjer aldrig för läskigheter.Flera delar i Tommy & Flisen-serien har nominerats till Spårhunden, och har också varit med i Bokjuryn många gånger.

Utgivande förlag: Rabén &amp