Livets sista tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulla Söderström

Jämför och hitta det billigaste priset på Livets sista tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livets sista tid är skriven av Ulla Söderström och gavs ut 2013-09-03.

Livets sista tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Livets sista tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 85

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Livets sista tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livets sista tid. Boken är skriven av författaren Ulla Söderström. Gothia Fortbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livets sista tid var 2013-09-03.

Originalspråket som Ulla Söderström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Livets sista tid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 10 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 2 mm och den väger så mycket som 38 g. Livets sista tid ISBN är 9789172059375. Livets sista tid är en fristående bok .


Läs Livets sista tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Livets sista tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 85 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livets sista tid som ljudbok

Vill du lyssna på Livets sista tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Livets sista tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livets sista tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livets sista tid som pocket

Livets sista tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livets sista tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livets sista tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Livets sista tid
 • Författare: Ulla Söderström
 • Genre:
 • Förlag: Gothia Fortbildning
 • Utgivningsdatum: 2013-09-03
 • Pris: 85
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 10
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 2 mm
 • SAB: Dg
 • ISBN: 9789172059375

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livets sista tid?

Livets sista tid är skriven av författaren Ulla Söderström

När gavs Livets sista tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-03.

Var kan jag köpa Livets sista tid?

Vi rekommenderar att du köper Livets sista tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nu finns Ulla Söderströms fina skrift i ny upplaga. Den handlar om hur det kan vara under livets sista tid och när man dör. Den beskriver vad som händer med kroppen och försöker förklara vad som händer i sinnet när en människa får insikt om att slutet närmar sig. Genom att på ett finstämt och osentimentalt sätt beröra ämnet ger skriften styrka att stödja och mod att tala om döden. Vem vänder sig boken tillLivets sista tid vänder sig till var och en som på nära håll är med om att en familjemedlem, vän eller annan närstående person är svårt sjuk och snart kommer att avlida. Den vänder sig också till dem som arbetar med – och utbildar sig inom – vård och omsorg. Om författarenUlla Söderström är läkare i allmänmedicin med lång erfarenhet av arbete på hospice och med vård av svårt sjuka och döende i hemmet.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning