Livet älskar att gestalta sej – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Adam Tael

Jämför och hitta det billigaste priset på Livet älskar att gestalta sej innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livet älskar att gestalta sej är skriven av Adam Tael och gavs ut //image.bokus.com/images/9789188061072_200x_livet-alskar-att-gestalta-sej_haftad.

Livet älskar att gestalta sej som bok, ljudbok eller e-bok.
Livet älskar att gestalta sej

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Livet älskar att gestalta sej

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livet älskar att gestalta sej. Boken är skriven av författaren Adam Tael. Häftad är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livet älskar att gestalta sej var //image.bokus.com/images/9789188061072_200x_livet-alskar-att-gestalta-sej_haftad.

Originalspråket som Adam Tael skrev och gav ut boken på var där det också finns plats för ett persongalleri utan akademiska ambitioner. Dess genre är Poesi vilket ger den 2015-10-15 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är var sig denna utgörs av personliga relationer eller samhället runtom. Med ena foten i Dan Anderssons finnskog och den andra innanför det nattöppna bibliotekets dörrar.

Om du vill läsa Livet älskar att gestalta sej i traditionell inbundet format eller pocket så består den av bjuder Tael in läsaren till sin egen litterära salong.\””” antal sidor. Dess fysiska dimensioner är Svenska och den väger så mycket som 64. Livet älskar att gestalta sej ISBN är Bokförlaget Korpen. Livet älskar att gestalta sej är 210 x 150 x 5 mm.


Läs Livet älskar att gestalta sej som bok

För dig som vill köpa och läsa Livet älskar att gestalta sej som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livet älskar att gestalta sej som ljudbok

Vill du lyssna på Livet älskar att gestalta sej som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Livet älskar att gestalta sej som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livet älskar att gestalta sej som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livet älskar att gestalta sej som pocket

Livet älskar att gestalta sej finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livet älskar att gestalta sej med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livet älskar att gestalta sej med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Livet älskar att gestalta sej
 • Författare: Adam Tael
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Häftad
 • Utgivningsdatum: //image.bokus.com/images/9789188061072_200x_livet-alskar-att-gestalta-sej_haftad
 • Pris: 149
 • Format: var sig denna utgörs av personliga relationer eller samhället runtom. Med ena foten i Dan Anderssons finnskog och den andra innanför det nattöppna bibliotekets dörrar
 • Språk: där det också finns plats för ett persongalleri utan akademiska ambitioner
 • Antal sidor: bjuder Tael in läsaren till sin egen litterära salong.\”””
 • Fysiska dimensioner: Svenska
 • SAB: 2015-10-15
 • ISBN: Bokförlaget Korpen

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livet älskar att gestalta sej?

Livet älskar att gestalta sej är skriven av författaren Adam Tael

När gavs Livet älskar att gestalta sej ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut //image.bokus.com/images/9789188061072_200x_livet-alskar-att-gestalta-sej_haftad.

Var kan jag köpa Livet älskar att gestalta sej?

Vi rekommenderar att du köper Livet älskar att gestalta sej hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Författare Bengt Berg om boken: \”\’Livet älskar att gestalta sej\’ heter Adam Taels bok

Utgivande förlag: Häftad