Livet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Zarah Säfström

Jämför och hitta det billigaste priset på Livet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livet är skriven av Zarah Säfström och gavs ut 2014-10-22.

Livet som bok, ljudbok eller e-bok.
Livet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Livet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livet. Boken är skriven av författaren Zarah Säfström. Nomen förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livet var 2014-10-22.

Originalspråket som Zarah Säfström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Livet i traditionell inbundet format så består den av 237 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Livet ISBN är 9789174657753. Livet är en fristående bok .


Läs Livet som bok

För dig som vill köpa och läsa Livet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livet som ljudbok

Vill du lyssna på Livet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Livet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Livet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Livet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Livet
 • Författare: Zarah Säfström
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Nomen förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-10-22
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 237
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174657753
Vem har skrivit Livet?

Livet är skriven av författaren Zarah Säfström.

När gavs Livet ut?

Boken gavs ut 2014-10-22.

Var kan jag köpa Livet

Vi rekommenderar att du köper Livet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Livet handlar om precis det: livet. Närmare bestämt Arons liv. Hur han träffar sin kärlek, hur han tar sig igenom allt vad den kärleken innebär, hur han handskas med både sina egna och andras humör.På många sätt en kärlekshistoria, om än en mörk sådan, men också en berättelse om en ömtålig killes känslor och tankar om världen, människan och just det, livet.Z Säfström

Utgivande förlag: Nomen förlag