Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pierre Christin

Jämför och hitta det billigaste priset på Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 är skriven av Pierre Christin och gavs ut 2014-09-22.

Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Linda och Valentin. Samlade äventyr 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 273

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Linda och Valentin. Samlade äventyr 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Linda och Valentin. Samlade äventyr 2. Boken är skriven av författaren Pierre Christin. Cobolt Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 var 2014-09-22.

Originalspråket som Pierre Christin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 164 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 225 x 10 mm och den väger så mycket som 977 g. Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 ISBN är . Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 är en del av serien: Linda och Valentin samlade äventyr (del 2).


Läs Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 273 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 som pocket

Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Linda och Valentin. Samlade äventyr 2
 • Författare: Pierre Christin
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Cobolt Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-09-22
 • Pris: 273
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 164
 • Fysiska dimensioner: 295 x 225 x 10 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Linda och Valentin. Samlade äventyr 2?

Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 är skriven av författaren Pierre Christin

När gavs Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-22.

Var kan jag köpa Linda och Valentin. Samlade äventyr 2?

Vi rekommenderar att du köper Linda och Valentin. Samlade äventyr 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med äventyren Stjärnlös värld, Kampen om Teknorog och Härskarens fåglar. I del två av samlingsutgåvan av Linda och Valentins äventyr besöker våra rumtidsagenter tre världar och kulturer som befinner sig i akut kris, var och en på sitt sätt. På månen inuti den ihåliga planeten i Till den resursrika planeten Teknorog, som av det jordiska galaktiska imperiet utsätts för intensiv exploatering, återvänder oväntat planetens urinvånare aflololerna, som hade antagits vara utdöda. Snart tvingas Linda och Valentin välja sida i Förordet till boken fokuserar denna gång på manusförfattaren Pierre Christin och hur hans åsikter om politik och samhället har spelat in vid tillkomsten av Linda och Valentin-serierna, och då inte minst de tre äventyren i denna volym. Linda och Valentins äventyr i tid och rum har inspirerat generationer av serietecknare och filmskapare som George Lucas och Luc Besson. Jean-Claude Mézières tecknar främmande världar och civilisationer som ingen annan, och i kombination med Pierre Christins humoristiska och bitska samhällskritik gör det serien till en av de allra främsta. Med samlingsutgåvan av Linda och Valentins äventyr får en svensk publik nu möjlighet att läsa samtliga album i komplett skick i den ordning de skapades. Serien utges i en ny översättning av Björn Wahlberg, som tidigare bl a svarat för den hyllade nyöversättningen av Tintins äventyr. Kampen om Teknorog. Och i Härskarens fåglar, denna samlings tredje äventyr, tvingas en hel världs befolkning att ägna all sin vakna tid åt att göda den osynlige Härskaren, som genom sina vansinnesfåglar utövar ett totalitärt skräckvälde. Efter en kraschlandning börjar Linda och Valentin organisera de kuvade invånarna att göra uppror mot Härskaren. Stjärnlös värld pågår ett evigt krig mellan kvinnor och män, vilket är på väg att förorsaka ett helt planetsystems undergång.

Utgivande förlag: Cobolt Förlag