Lilla jag går till postlådan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Malin Hedström

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilla jag går till postlådan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilla jag går till postlådan är skriven av Malin Hedström och gavs ut 2019-09-26.

Lilla jag går till postlådan som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilla jag går till postlådan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lilla jag går till postlådan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilla jag går till postlådan. Boken är skriven av författaren Malin Hedström. Pärlan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilla jag går till postlådan var 2019-09-26.

Originalspråket som Malin Hedström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Lilla jag går till postlådan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 247 x 218 x 8 mm och den väger så mycket som . Lilla jag går till postlådan ISBN är 9789187411878. Lilla jag går till postlådan är en del av serien: Lilla jag-serien (del 3).


Läs Lilla jag går till postlådan som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilla jag går till postlådan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilla jag går till postlådan som ljudbok

Vill du lyssna på Lilla jag går till postlådan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lilla jag går till postlådan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilla jag går till postlådan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilla jag går till postlådan som pocket

Lilla jag går till postlådan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilla jag går till postlådan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilla jag går till postlådan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lilla jag går till postlådan
 • Författare: Malin Hedström
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Pärlan Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-26
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 247 x 218 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789187411878

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilla jag går till postlådan?

Lilla jag går till postlådan är skriven av författaren Malin Hedström

När gavs Lilla jag går till postlådan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-26.

Var kan jag köpa Lilla jag går till postlådan?

Vi rekommenderar att du köper Lilla jag går till postlådan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Igår hörde Lilla jag mamma säga att det är tråkig post i postlådan. Så Lilla jag vill göra en egen postlåda. Med rolig post. För att göra det behöver hon lite hjälp, så tant Hanna hjälper henne göra en rolig postlåda. Men vad ska man sen få för post i brevlådan? I Bibeln står det ju massor av bra saker som Gud säger till oss. Tillsammans gör de nu en fin brevlåda med post från Gud! Följ med den finurliga Lilla jag när hon ger sig iväg på ett nytt äventyr där barnet får lära sig viktiga saker om livet med Gud. Sist i boken finns också instruktioner för hur vi själva kan göra en postlåda som vi kan fylla med brev från Gud, så vi alltid har en brevlåda med rolig post! Mallin Hedström har tidigare gett ut bilderböckerna om Lilla jag och Egil, samt kapitelboken När Fia-Lottas farmor blev sjuk. Malin arbetar som högstadielärare och bor tillsammans med sin man, som är kantor, och sin son i en liten stad i Norrland. Nu kommer en ny härlig bok om Lilla jag, illustrerad av Anna Andersson (författare till bland annat böckerna om Sagans värld och illustratör för böckerna om Lilla jag och om Egil). Böckerna om Lilla jag är härliga bilderböcker med ett innehåll som är fyllt av humor och glädje, illustrerat med underbara detaljer och med ett djup som stannar länge i hjärtat. Det här är böcker att läsa många, många gånger vid kvällsstunden och älskas av många, många barn, samtidigt som barnet får med sig viktiga lärdomar om relationen med Gud och vår plats i hans stora hjärta.

Utgivande förlag: Pärlan Förlag