Les perroquets de la place d’Arezzo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eric-Emmanuel Schmitt

Jämför och hitta det billigaste priset på Les perroquets de la place d’Arezzo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Les perroquets de la place d’Arezzo är skriven av Eric-Emmanuel Schmitt och gavs ut 2015-08-21.

Les perroquets de la place d'Arezzo som bok, ljudbok eller e-bok.
Les perroquets de la place d’Arezzo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Les perroquets de la place d’Arezzo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Les perroquets de la place d’Arezzo. Boken är skriven av författaren Eric-Emmanuel Schmitt. Le Livre de poche är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Les perroquets de la place d’Arezzo var 2015-08-21.

Originalspråket som Eric-Emmanuel Schmitt skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Les perroquets de la place d’Arezzo i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 792 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Les perroquets de la place d’Arezzo ISBN är 9782253087328. Les perroquets de la place d’Arezzo är en fristående bok .


Läs Les perroquets de la place d’Arezzo som bok

För dig som vill köpa och läsa Les perroquets de la place d’Arezzo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Les perroquets de la place d’Arezzo som ljudbok

Vill du lyssna på Les perroquets de la place d’Arezzo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Les perroquets de la place d’Arezzo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Les perroquets de la place d’Arezzo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Les perroquets de la place d’Arezzo som pocket

Les perroquets de la place d’Arezzo finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Les perroquets de la place d’Arezzo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Les perroquets de la place d’Arezzo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Les perroquets de la place d’Arezzo
 • Författare: Eric-Emmanuel Schmitt
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Le Livre de poche
 • Utgivningsdatum: 2015-08-21
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 792
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9782253087328

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Les perroquets de la place d’Arezzo?

Les perroquets de la place d’Arezzo är skriven av författaren Eric-Emmanuel Schmitt

När gavs Les perroquets de la place d’Arezzo ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-21.

Var kan jag köpa Les perroquets de la place d’Arezzo?

Vi rekommenderar att du köper Les perroquets de la place d’Arezzo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Le Livre de poche