L’envers du decor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tatiana De Rosnay

Jämför och hitta det billigaste priset på L’envers du decor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. L’envers du decor är skriven av Tatiana De Rosnay och gavs ut 2020-03-12.

L'envers du decor som bok, ljudbok eller e-bok.
L’envers du decor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om L’envers du decor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring L’envers du decor. Boken är skriven av författaren Tatiana De Rosnay. Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för L’envers du decor var 2020-03-12.

Originalspråket som Tatiana De Rosnay skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Noveller vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa L’envers du decor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 288 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . L’envers du decor ISBN är 9782266306683. L’envers du decor är en fristående bok .


Läs L’envers du decor som bok

För dig som vill köpa och läsa L’envers du decor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på L’envers du decor som ljudbok

Vill du lyssna på L’envers du decor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs L’envers du decor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa L’envers du decor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs L’envers du decor som pocket

L’envers du decor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa L’envers du decor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa L’envers du decor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: L’envers du decor
 • Författare: Tatiana De Rosnay
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Pocket
 • Utgivningsdatum: 2020-03-12
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 288
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9782266306683

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit L’envers du decor?

L’envers du decor är skriven av författaren Tatiana De Rosnay

När gavs L’envers du decor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-12.

Var kan jag köpa L’envers du decor?

Vi rekommenderar att du köper L’envers du decor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Pocket