Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”

Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carina Bång

Jämför och hitta det billigaste priset på Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” är skriven av Carina Bång och gavs ut 2016-01-16.

Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån
Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 105

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”. Boken är skriven av författaren Carina Bång. Coaching &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” var 2016-01-16.

Originalspråket som Carina Bång skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Drog- & alkoholmissbruk vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 25 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 210 x 8 mm och den väger så mycket som . Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” ISBN är 9789198274615. Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” är en fristående bok .


Läs Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som bok

För dig som vill köpa och läsa Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 105 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som ljudbok

Vill du lyssna på Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” som pocket

Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”
 • Författare: Carina Bång
 • Genre: Drog- & alkoholmissbruk
 • Förlag: Coaching &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-01-16
 • Pris: 105
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 25
 • Fysiska dimensioner: 298 x 210 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198274615

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”?

Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” är skriven av författaren Carina Bång

När gavs Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-16.

Var kan jag köpa Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga”?

Vi rekommenderar att du köper Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga” hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ledarmanual för gruppsamtal och självhjälpsgrupper utifrån “Arbetsmanual för anhöriga till personer med missbruk och beroende” är ett hjälpmedel för samtalsledare som håller gruppträffar utifrån Arbetsmanualen. Den beskriver ett upplägg för 6 träffar utifrån manualen med diskussionsämnen och övningar att hålla i gruppen samt riktlinjer som bör gälla i grupper i arbete med Arbetsmanualen för anhöriga.Manualen används exempelvis i självhjälpsgrupper inom ideella verksamheter och öppenvård.

Utgivande förlag: Coaching &amp