L’echappee belle – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Gavalda

Jämför och hitta det billigaste priset på L’echappee belle innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. L’echappee belle är skriven av Anna Gavalda och gavs ut 2012-05-02.

L'echappee belle som bok, ljudbok eller e-bok.
L’echappee belle

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om L’echappee belle

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring L’echappee belle. Boken är skriven av författaren Anna Gavalda. Editions 84 är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för L’echappee belle var 2012-05-02.

Originalspråket som Anna Gavalda skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa L’echappee belle i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 125 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 80 g. L’echappee belle ISBN är 9782290040997. L’echappee belle är en fristående bok .


Läs L’echappee belle som bok

För dig som vill köpa och läsa L’echappee belle som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på L’echappee belle som ljudbok

Vill du lyssna på L’echappee belle som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs L’echappee belle som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa L’echappee belle som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs L’echappee belle som pocket

L’echappee belle finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa L’echappee belle med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa L’echappee belle med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: L’echappee belle
 • Författare: Anna Gavalda
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Editions 84
 • Utgivningsdatum: 2012-05-02
 • Pris: 89
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 125
 • Fysiska dimensioner: 175 x 110 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9782290040997

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit L’echappee belle?

L’echappee belle är skriven av författaren Anna Gavalda

När gavs L’echappee belle ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-02.

Var kan jag köpa L’echappee belle?

Vi rekommenderar att du köper L’echappee belle hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Editions 84