Lazarillo de Tormes – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Axelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lazarillo de Tormes innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lazarillo de Tormes är skriven av Lars Axelsson och gavs ut 1983-09-01.

Lazarillo de Tormes som bok, ljudbok eller e-bok.
Lazarillo de Tormes

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 29 72 Du sparar 60%

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lazarillo de Tormes

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lazarillo de Tormes. Boken är skriven av författaren Lars Axelsson. Pontes är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lazarillo de Tormes var 1983-09-01.

Originalspråket som Lars Axelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hcek.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lazarillo de Tormes i traditionell inbundet format så består den av 92 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 182 x 112 x 6 mm och den väger så mycket som 100 g. Lazarillo de Tormes ISBN är 9789186536008. Lazarillo de Tormes är en fristående bok .


Läs Lazarillo de Tormes som bok

För dig som vill köpa och läsa Lazarillo de Tormes som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 29 72 Du sparar 60% men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lazarillo de Tormes som ljudbok

Vill du lyssna på Lazarillo de Tormes som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lazarillo de Tormes som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Lazarillo de Tormes som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Lazarillo de Tormes med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lazarillo de Tormes med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lazarillo de Tormes
 • Författare: Lars Axelsson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Pontes
 • Utgivningsdatum: 1983-09-01
 • Pris: 29 72 Du sparar 60%
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 92
 • Fysiska dimensioner: 182 x 112 x 6 mm
 • SAB: Hcek.01
 • ISBN: 9789186536008
Vem har skrivit Lazarillo de Tormes?

Lazarillo de Tormes är skriven av författaren Lars Axelsson.

När gavs Lazarillo de Tormes ut?

Boken gavs ut 1983-09-01.

Var kan jag köpa Lazarillo de Tormes

Vi rekommenderar att du köper Lazarillo de Tormes hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Pontes