Lärjungen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michael Hjorth

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärjungen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärjungen är skriven av Michael Hjorth och gavs ut 2012-05-16.

Lärjungen som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärjungen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lärjungen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärjungen. Boken är skriven av författaren Michael Hjorth. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärjungen var 2012-05-16.

Originalspråket som Michael Hjorth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Lärjungen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 494 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 30 mm och den väger så mycket som 260 g. Lärjungen ISBN är 9789113041360. Lärjungen är en del av serien: Sebastian Bergman(del 2).


Läs Lärjungen som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärjungen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärjungen som ljudbok

Vill du lyssna på Lärjungen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lärjungen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärjungen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärjungen som pocket

Lärjungen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärjungen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärjungen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärjungen
 • Författare: Michael Hjorth
 • Genre:
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2012-05-16
 • Pris: 69
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 494
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789113041360

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärjungen?

Lärjungen är skriven av författaren Michael Hjorth

När gavs Lärjungen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-16.

Var kan jag köpa Lärjungen?

Vi rekommenderar att du köper Lärjungen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Deckarduon Hjorth/Rosenfeldt fick en flygande start med Det fördolda, den första boken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som låg länge på topplistorna i Sverige och dessutom såldes till runt femton länder.I Lärjungen får vi åter möta Sebastian, liksom teamet med Torkel, Ursula, Vanja och Billy. Sebastian Bergman gör allt han kan för att få ordning på sin tillvaro och komma till rätta med sitt sexmissbruk. Efter att ha fått veta att han har en vuxen dotter har han hittat en mening med livet. Nu brottas han med om han ska avslöja att det är han som är hennes biologiska pappa. Han längtar efter att få berätta, men han förstår samtidigt att det kan förstöra hennes liv. Hon har redan någon hon kallar pappa, som hon älskar.Samtidigt utreder hans gamla team på Riksmord en serie brutala kvinnomord som på ett obehagligt sätt leder tankarna till Edward Hinde – en dömd seriemördare som Sebastian satte bakom lås och bom för många år sedan. Men Hinde sitter fortfarande inne, under stark bevakning, vilket gör att polisen tror sig ha att göra med en copycat.Till sist lyckas Sebastian övertala Torkel, hans gamla chef som leder teamet, att låta honom ta del av utredningen. Det han får reda på är mycket obehagligt. Sebastian inser att morden riktar sig mot honom – och vem skulle mördaren i så fall kunna vara om inte Edward Hinde? Inspärrad eller inte.Sebastian Bergman blev en läsarfavorit från starten. Nu är han tillbaka i en uppföljare, minst lika stilsäker, spännande och intelligent som Det fördolda.

Utgivande förlag: Norstedts