Kyrkan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Caroline Engvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Kyrkan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kyrkan är skriven av Caroline Engvall och gavs ut 2020-04-21.

Kyrkan som bok, ljudbok eller e-bok.
Kyrkan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 212

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kyrkan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kyrkan. Boken är skriven av författaren Caroline Engvall. Southside Stories är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kyrkan var 2020-04-21.

Originalspråket som Caroline Engvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kyrkan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 324 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 146 x 30 mm och den väger så mycket som 494 g. Kyrkan ISBN är 9789188725554. Kyrkan är en del av serien: Stenhammar &amp.


Läs Kyrkan som bok

För dig som vill köpa och läsa Kyrkan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 212 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kyrkan som ljudbok

Vill du lyssna på Kyrkan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kyrkan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kyrkan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kyrkan som pocket

Kyrkan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kyrkan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kyrkan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kyrkan
 • Författare: Caroline Engvall
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Southside Stories
 • Utgivningsdatum: 2020-04-21
 • Pris: 212
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 324
 • Fysiska dimensioner: 216 x 146 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188725554

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kyrkan?

Kyrkan är skriven av författaren Caroline Engvall

När gavs Kyrkan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-21.

Var kan jag köpa Kyrkan?

Vi rekommenderar att du köper Kyrkan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett spektakulärt dåd inträffar på Västerbron, mitt i Stockholm. Det följs av en serie märkliga mord. Ulrika Stenhammar, utredare vid Stockholmspolisens avdelning för grova brott, längtar efter att gå på föräldraledighet. Istället tvingas hon ta tag i de misstänkta brotten där personer med vitt skilda bakgrunder dör. Samtidigt plågas hennes sambo Lovisa Ling av utmattning och gamla relationer, vars spöken i allra högsta grad blir avgörande för parets framtid. Kyrkan är en berättelse om ensamhet och besatthet. Om hämnd. Och om den livslånga jakten på att försöka ta makten över sitt liv. Det är den fjärde delen i serien om Ulrika Stenhammar och Lovisa Ling.

Utgivande förlag: Southside Stories