Kyrka här och nu – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Markus Hagberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Kyrka här och nu innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kyrka här och nu är skriven av Markus Hagberg och gavs ut 2020-06-26.

Kyrka här och nu som bok, ljudbok eller e-bok.
Kyrka här och nu

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kyrka här och nu

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kyrka här och nu. Boken är skriven av författaren Markus Hagberg. Artos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kyrka här och nu var 2020-06-26.

Originalspråket som Markus Hagberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den C som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kyrka här och nu i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 234 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 141 x 18 mm och den väger så mycket som 328 g. Kyrka här och nu ISBN är 9789177771487. Kyrka här och nu är en fristående bok .


Läs Kyrka här och nu som bok

För dig som vill köpa och läsa Kyrka här och nu som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kyrka här och nu som ljudbok

Vill du lyssna på Kyrka här och nu som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kyrka här och nu som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kyrka här och nu som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kyrka här och nu som pocket

Kyrka här och nu finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kyrka här och nu med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kyrka här och nu med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kyrka här och nu
 • Författare: Markus Hagberg
 • Genre: Religion
 • Förlag: Artos &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-06-26
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 234
 • Fysiska dimensioner: 210 x 141 x 18 mm
 • SAB: C
 • ISBN: 9789177771487

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kyrka här och nu?

Kyrka här och nu är skriven av författaren Markus Hagberg

När gavs Kyrka här och nu ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-06-26.

Var kan jag köpa Kyrka här och nu?

Vi rekommenderar att du köper Kyrka här och nu hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kyrkan överbryggar tiden, men manifesterar sig alltid i en viss tid, i en viss situation, i en viss kontext som hon påverkas av och på många sätt blir beroende av. Kyrkan är inte statisk, och varken kyrkan eller tron förblir oföränderlig genom historien. Kyrkan har alltid påverkats av sin tid. Ibland har denna påverkan inneburit nya trons insikter, ibland har påverkan lett i fel riktning, bort från trons centrum. Det som hela tiden blir avgörande är kontinuiteten, eller bristen på kontinuitet, dvs. ett brott där det nya saknar förbindelse med det som varit kyrkans tro genom tiderna. Texterna i arbetsgemenskapen Kyrklig Förnyelses årsbok 2019 lyfter frågeställningar och ger olika perspektiv på vad det innebär att vara kyrka här och nu.

Utgivande förlag: Artos &amp