Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Manfred Hofmann

Jämför och hitta det billigaste priset på Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk är skriven av Manfred Hofmann och gavs ut 2004-02-01.

Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som bok, ljudbok eller e-bok.
Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk. Boken är skriven av författaren Manfred Hofmann. Brutus Östlings bokf Symposion är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk var 2004-02-01.

Originalspråket som Manfred Hofmann skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Katolicism, romersk-katolska kyrkan vilket ger den Cm-qd.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 262 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 25 mm och den väger så mycket som . Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk ISBN är 9789171396297. Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk är en fristående bok .


Läs Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som bok

För dig som vill köpa och läsa Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som ljudbok

Vill du lyssna på Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk som pocket

Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk
 • Författare: Manfred Hofmann
 • Genre: Katolicism, romersk-katolska kyrkan
 • Förlag: Brutus Östlings bokf Symposion
 • Utgivningsdatum: 2004-02-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 262
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 25 mm
 • SAB: Cm-qd.08
 • ISBN: 9789171396297

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk?

Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk är skriven av författaren Manfred Hofmann

När gavs Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-02-01.

Var kan jag köpa Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk?

Vi rekommenderar att du köper Krock eller dialog? : europeiska möten med Latinamerikas ursprungsfolk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Latinamerika är idag en sjudande kittel an oroshärdar och konflikter. Det uppstår ständigt krockar inom alla områden politiskt, socialt, kulturellt och religiöst. De förödande effekterna av européernas erövring och kolonialism är mer påtaglig än någonsin. Sämst levnadsförhållanden har ursprungsfolken.I konfrontationerna mellan olika behov och intressen spelar religionen en stor roll. Särskilt undersöker och analyserar Manfred Hofmann och Christina Runquist den katolska kyrkans agerande i skärningspunkten mellan ursprungsfolk och politiska makthavare.

Utgivande förlag: Brutus Östlings bokf Symposion