Konungens ultimatum

Konungens ultimatum – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tua Burlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Konungens ultimatum innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konungens ultimatum är skriven av Tua Burlin och gavs ut .

Konungens ultimatum som bok, ljudbok eller e-bok.
Konungens ultimatum

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Konungens ultimatum

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konungens ultimatum. Boken är skriven av författaren Tua Burlin. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konungens ultimatum var .

Originalspråket som Tua Burlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Konungens ultimatum är det: 9789180186025.


Läs Konungens ultimatum som bok

För dig som vill köpa och läsa Konungens ultimatum som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konungens ultimatum som ljudbok

Vill du lyssna på Konungens ultimatum som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Konungens ultimatum som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konungens ultimatum som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konungens ultimatum som pocket

Konungens ultimatum finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konungens ultimatum med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konungens ultimatum med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Konungens ultimatum
  • Författare: Tua Burlin
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186025

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konungens ultimatum?

Konungens ultimatum är skriven av författaren Tua Burlin

När gavs Konungens ultimatum ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Konungens ultimatum?

Vi rekommenderar att du köper Konungens ultimatum hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

  Riddare Trond har sänts till Klippvreta för att storma fogdeborgen. Ett farligt uppdrag, men Trond är mer oroad över sin älskade Matilda, allmogeflickan som kung Gustav tvingat honom att förskjuta och som är anhållen för ett överfall på fogden. Anteckningsboken som kan rentvå henne och därmed rädda hennes liv är försvunnen och Trond rider mot Stockholm för att vädja till kung Gustav om nåd. Kommer han hinna fram innan hon avrättas? Förkrossad av Tronds svek hålls Matilda fången i hans föräldrahem. På order av kung Gustav ska Tronds far utse en lämplig make åt henne, ifall hon skulle bli benådad. Valet faller på Sölve, en äldre man vars agerande Matilda har svårt att tyda. Ohjälpligt förälskad i Trond försöker hon undkomma trolovningen men konfronteras med konungens ultimatum på värsta tänkbara vis: Sölve ser henne redan som sin. <i>Konungens ultimatum</i> är den andra delen om Matilda och Trond, en härlig historisk romance fylld av äventyr, spänning och het romantik. TUA BURLIN (f. 1973) debuterade 2022 med <i>Konungens sändebud</i>. Hon bor i Sundsvall och arbetar som chef för en affärsavdelning på ett fastighetsbolag.  

Utgivande förlag: Lind & Co