Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Hedencrona

Jämför och hitta det billigaste priset på Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt är skriven av Eva Hedencrona och gavs ut 2021-01-29.

Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som bok, ljudbok eller e-bok.
Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1475

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt. Boken är skriven av författaren Eva Hedencrona. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt var 2021-01-29.

Originalspråket som Eva Hedencrona skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt ISBN är 9789144151328. Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt är en fristående bok .


Läs Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som bok

För dig som vill köpa och läsa Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1475 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som ljudbok

Vill du lyssna på Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt som pocket

Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt
 • Författare: Eva Hedencrona
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2021-01-29
 • Pris: 1475
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144151328

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt?

Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt är skriven av författaren Eva Hedencrona

När gavs Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-29.

Var kan jag köpa Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt?

Vi rekommenderar att du köper Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kontext Svenska som andraspråk 1 är ett heltäckande läromedel för kursen Svenska som andraspråk 1. Läromedlet har ett tydligt andraspråksperspektiv och är kopplat till centralt innehåll och kunskapskrav. Alla kapitel är uppbyggda kring omsorgsfullt utvalda texter som representerar olika genrer på en nivå som passar eleverna.Lärarhandledningen som hör till Kontext Svenska som andraspråk 1 ger läraren ett gott stöd i det pedagogiska arbetet. Här presenteras den forskning och de metoder som läromedlet bygger på, tillsammans med lästips, konkreta lektionsförslag och tester.I lärarhandledningen finns bland annat* en presentation av läromedlet* ett teoretiskt avsnitt om genrepedagogik, lässtrategier och formativt lärande* utförliga kapitelgenomgångar* samtalskort för att locka eleverna till diskussioner och samtal* extraövningar med fokus på förmågorna tala, skriva och läsa*stödmallar och matriser* diagnostiskt material som kan användas inför terminsstarten för att bedöma klassens/gruppens nivå* innehållstest till bokens alla kapitel.KONTEXT-seriens författare, Eva Hedencrona och Karin Smed-Gerdin, har mångårig erfarenhet som lärare och är välkända läromedelsförfattare i svenska, svenska som andraspråk och engelska.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB