Konsten att färdas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Lundin

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att färdas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att färdas är skriven av Göran Lundin och gavs ut 2020-05-20.

Konsten att färdas som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att färdas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 251

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att färdas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att färdas. Boken är skriven av författaren Göran Lundin. Ord&amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att färdas var 2020-05-20.

Originalspråket som Göran Lundin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Resor vilket ger den N.07 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Konsten att färdas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 316 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 195 x 30 mm och den väger så mycket som 500 g. Konsten att färdas ISBN är 9789188965103. Konsten att färdas är en fristående bok .


Läs Konsten att färdas som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att färdas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 251 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att färdas som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att färdas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att färdas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att färdas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att färdas som pocket

Konsten att färdas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att färdas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att färdas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att färdas
 • Författare: Göran Lundin
 • Genre: Resor
 • Förlag: Ord&amp
 • Utgivningsdatum: 2020-05-20
 • Pris: 251
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 316
 • Fysiska dimensioner: 245 x 195 x 30 mm
 • SAB: N.07
 • ISBN: 9789188965103

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att färdas?

Konsten att färdas är skriven av författaren Göran Lundin

När gavs Konsten att färdas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-20.

Var kan jag köpa Konsten att färdas?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att färdas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I tre årtionden har Erland Segerstedt och Göran Lundin arbetat tillsammans med reportageböcker och artiklar för media. I denna bok ligger fokus på färdsätten i bland annat Ryssland, Haiti och Sverige. Vi möter människor som på olika sätt bidrar till konsten att färdas. Gösta Fåglum Pettersson, Gustaf Stålfarfar Håkansson, taptap-chauffören Enic i Haiti, ripjägaren Sven Hermansson, vinterpilgrimen Ann Sieben och många, många fler. Här finns också Göran och Erlands egna äventyr på varsitt håll i ordets och bildens tjänst.

Utgivande förlag: Ord&amp