Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Fridefors

Jämför och hitta det billigaste priset på Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar är skriven av Maria Fridefors och gavs ut 2020-08-20.

Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar. Boken är skriven av författaren Maria Fridefors. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar var 2020-08-20.

Originalspråket som Maria Fridefors skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Företagsekonomi vilket ger den Qb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar ISBN är 9789144130057. Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar är en fristående bok .


Läs Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som ljudbok

Vill du lyssna på Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar som pocket

Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar
 • Författare: Maria Fridefors
 • Genre: Företagsekonomi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-08-20
 • Pris: 299
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Qb
 • ISBN: 9789144130057

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar?

Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar är skriven av författaren Maria Fridefors

När gavs Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-20.

Var kan jag köpa Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar?

Vi rekommenderar att du köper Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Kommentarer och lösningar finns utförliga lösningar till uppgifterna i Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB