Knark : en svensk historia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Linton

Jämför och hitta det billigaste priset på Knark : en svensk historia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Knark : en svensk historia är skriven av Magnus Linton och gavs ut 2016-10-13.

Knark : en svensk historia som bok, ljudbok eller e-bok.
Knark : en svensk historia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Knark : en svensk historia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Knark : en svensk historia. Boken är skriven av författaren Magnus Linton. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Knark : en svensk historia var 2016-10-13.

Originalspråket som Magnus Linton skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ohib-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Knark : en svensk historia i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 333 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 111 x 18 mm och den väger så mycket som 181 g. Knark : en svensk historia ISBN är 9789175036076. Knark : en svensk historia är en fristående bok .


Läs Knark : en svensk historia som bok

För dig som vill köpa och läsa Knark : en svensk historia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Knark : en svensk historia som ljudbok

Vill du lyssna på Knark : en svensk historia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Knark : en svensk historia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Knark : en svensk historia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Knark : en svensk historia som pocket

Knark : en svensk historia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Knark : en svensk historia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Knark : en svensk historia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Knark : en svensk historia
 • Författare: Magnus Linton
 • Genre:
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2016-10-13
 • Pris: 69
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 333
 • Fysiska dimensioner: 180 x 111 x 18 mm
 • SAB: Ohib-c
 • ISBN: 9789175036076

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Knark : en svensk historia?

Knark : en svensk historia är skriven av författaren Magnus Linton

När gavs Knark : en svensk historia ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-13.

Var kan jag köpa Knark : en svensk historia?

Vi rekommenderar att du köper Knark : en svensk historia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

När sveriges riksdag 1978 slog fast att »knark« är främmande för svensk kultur tog ett av samtidshistoriens mest passionerade nationella projekt sin början: bygget av det narkotikafria samhället.Samma kurs ligger fast än i dag trots att målet ligger längre bort än någonsin, att antalet svenskar med grava missbruksproblem aldrig varit större och att den förda politiken resulterat i en unikt hög narkotikadödlighet i Sverige. Vad var det som gick fel?Det här är berättelsen om Sverige och knarket, ett både idéhistoriskt och aktuellt gatureportage om missbrukets dödliga dilemman och den svenska narkotikaideologins politiska rötter, aktuella status och sannolika framtid i den globala liberaliseringsrevolution som just nu möblerar om världen.

Utgivande förlag: Månpocket