Kismet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Luke Tredget

Jämför och hitta det billigaste priset på Kismet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kismet är skriven av Luke Tredget och gavs ut 2018-08-01.

Kismet som bok, ljudbok eller e-bok.
Kismet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kismet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kismet. Boken är skriven av författaren Luke Tredget. Little Brown and Company är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kismet var 2018-08-01.

Originalspråket som Luke Tredget skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Trade Cloth).

Om du vill läsa Kismet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 400 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 147 x 33 mm och den väger så mycket som 499 g. Kismet ISBN är 9780316418294. Kismet är en fristående bok .


Läs Kismet som bok

För dig som vill köpa och läsa Kismet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kismet som ljudbok

Vill du lyssna på Kismet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kismet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kismet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kismet som pocket

Kismet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kismet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kismet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kismet
 • Författare: Luke Tredget
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Little Brown and Company
 • Utgivningsdatum: 2018-08-01
 • Pris: 299
 • Format: Inbunden (Trade Cloth)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 400
 • Fysiska dimensioner: 208 x 147 x 33 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780316418294
Vem har skrivit Kismet?

Kismet är skriven av författaren Luke Tredget.

När gavs Kismet ut?

Boken gavs ut 2018-08-01.

Var kan jag köpa Kismet

Vi rekommenderar att du köper Kismet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Little Brown and Company