Kidnappad

Kidnappad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Samuel Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kidnappad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kidnappad är skriven av Samuel Karlsson och gavs ut .

Kidnappad som bok, ljudbok eller e-bok.
Kidnappad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kidnappad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kidnappad. Boken är skriven av författaren Samuel Karlsson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kidnappad var .

Originalspråket som Samuel Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kidnappad är det: 9789180187213.


Läs Kidnappad som bok

För dig som vill köpa och läsa Kidnappad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kidnappad som ljudbok

Vill du lyssna på Kidnappad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kidnappad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kidnappad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kidnappad som pocket

Kidnappad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kidnappad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kidnappad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kidnappad
  • Författare: Samuel Karlsson
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187213

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kidnappad?

Kidnappad är skriven av författaren Samuel Karlsson

När gavs Kidnappad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Kidnappad?

Vi rekommenderar att du köper Kidnappad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Han är borta. Mardrömmen träffar Jessica Jackson som ett knytnävsslag i magen: hennes son Johannes har blivit kidnappad. Förövarna lämnar efter sig ett enkelt men brutalt budskap – betala lösensumman eller förlora din son för alltid – och Jessica inleder en desperat jakt på pengar innan tidsfristen löper ut. Mathias Fors har kopplats bort från den utredning som rör Jessica och kämpar i stället med en omfattande narkotikahärva, men frågan är om inte även den leder tillbaka till hans tidigare kollega. När Jessica agerar som privatperson tvingas kollegorna på polisstationen i Västervik välja sida. Gamla vänner blir fiender i jakten på kidnapparna och Jessica vågar inte lita på någon. Men när läget är som svårast kommer hjälp från ett minst sagt oväntat håll… <i>Kidnappad</i> är den sjätte delen i den bästsäljande serien om kriminalinspektör Jessica Jackson. SAMUEL KARKLSSON, född 1969, är författare och journalist och bor med sin familj i Älta utanför Stockholm, men är uppvuxen utanför Vimmerby i Småland. Karlsson har varit chefredaktör för bland annat Vi Båtägare och har även skrivit flera framgångsrika deckare om Louise Hård och hennes kollegor på polisstationen i Hultsfred. Tidigare delar i serien: <i>Mordet på Mörkö </i> <i>I mördarens skugga </i> <i>Höstmorden </i> <i>Dödsspelet </i> <i>Sommarmord</i>

Utgivande förlag: Lind & Co