Kidnappad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av S B Caves

Jämför och hitta det billigaste priset på Kidnappad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kidnappad är skriven av S B Caves och gavs ut 2019-07-08.

Kidnappad som bok, ljudbok eller e-bok.
Kidnappad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kidnappad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kidnappad. Boken är skriven av författaren S B Caves. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kidnappad var 2019-07-08.

Originalspråket som S B Caves skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Kidnappad i traditionell inbundet format så består den av 271 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 17 mm och den väger så mycket som 148 g. Kidnappad ISBN är 9789177819349. Kidnappad är en fristående bok .


Läs Kidnappad som bok

För dig som vill köpa och läsa Kidnappad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kidnappad som ljudbok

Vill du lyssna på Kidnappad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kidnappad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Kidnappad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Kidnappad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kidnappad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kidnappad
 • Författare: S B Caves
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2019-07-08
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 271
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 17 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789177819349
Vem har skrivit Kidnappad?

Kidnappad är skriven av författaren S B Caves.

När gavs Kidnappad ut?

Boken gavs ut 2019-07-08.

Var kan jag köpa Kidnappad

Vi rekommenderar att du köper Kidnappad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»En explosiv debut som har dig i sitt grepp från första sidan. Grym, läskig och gripande.« | The SunNär en främmande ung kvinna dagen efter säger sig ligga bakom lappen vill Francine först avfärda incidenten som ett grymt och makabert skämt. Men främlingen vet saker som ingen annan än Autumn borde kunna veta, och Francine tvingas inse att hon talar sanning. Snart står det klart att hon måste ge sig in i mörka, skrämmande sammanhang för att ta reda på sanningen om vad som hänt hennes dotter. Faran visar sig komma från oväntat håll – och Francine blir tvungen att göra saker som hon aldrig trodde att hon var kapabel till. S. B. CAVES är född och uppvuxen i norra London. »En spannande och grym berattelse, inte minst for att S. B. Caves lyckas sa val med skildringen av person galleriet. Spanningen uppratthalls hela vagen.« | Dast Magazine »Skrammande bladvandare. Det ar helt omojligt att sluta lasa.« | Bokmalen Kidnappad [I Know Where She Is] är hans hyllade debut: en gripande, pulshöjande thriller. Ett måste för alla som älskar Karin Slaughter eller Linwood Barclay.På dagen tio år efter att Autumn blev kidnappad får hennes mamma Francine en anonym lapp. Den innehåller bara fem ord: »Jag vet var hon är.«  

Utgivande förlag: Modernista