Kicktorsken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alexander Salzberger

Jämför och hitta det billigaste priset på Kicktorsken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kicktorsken är skriven av Alexander Salzberger och gavs ut 2017-11-20.

Kicktorsken som bok, ljudbok eller e-bok.
Kicktorsken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kicktorsken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kicktorsken. Boken är skriven av författaren Alexander Salzberger. Bookmark Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kicktorsken var 2017-11-20.

Originalspråket som Alexander Salzberger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kicktorsken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 280 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 145 x 23 mm och den väger så mycket som 439 g. Kicktorsken ISBN är 9789188345486. Kicktorsken är en fristående bok .


Läs Kicktorsken som bok

För dig som vill köpa och läsa Kicktorsken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kicktorsken som ljudbok

Vill du lyssna på Kicktorsken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kicktorsken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kicktorsken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kicktorsken som pocket

Kicktorsken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kicktorsken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kicktorsken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kicktorsken
 • Författare: Alexander Salzberger
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bookmark Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-11-20
 • Pris: 79
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 280
 • Fysiska dimensioner: 216 x 145 x 23 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188345486

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kicktorsken?

Kicktorsken är skriven av författaren Alexander Salzberger

När gavs Kicktorsken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-20.

Var kan jag köpa Kicktorsken?

Vi rekommenderar att du köper Kicktorsken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kritikerrosad monolog blir sylvass självbiografi om livet i den hårda förorten och vägen till Dramaten. Alexander har en lägenhet på Östermalm, en flickvän som är kändis och en skådespelarkarriär som pekar rakt uppåt. Men han har också en alkismamma, en styvfarsa som slagit honom och en pappa han aldrig träffat. För att hantera sitt eget missbruk påbörjar Alexander en självbiografisk odyssé som kastar sig mellan barndomen och rampljuset. Med hans inlevelsefullt kompromisslösa språk blir det en lika hysteriskt rolig som djupsvart jakt efter att bli älskad. Alexander lyckas se ljuset i mörkret, humorn i tragiken och på så vis känslosamt förmedla sin berättelse om ett liv som överlevts trots allt. Jason Diakite/ Timbuktu Alla borde läsa den här boken.Tv4 NyhetsmorgonJag kan inte få nog av Alexander Salzberger. Expressen Tar ett rejält stryptag om hjärtat. FokusEtt galet vasst, komiskt och stark vittnesmål om att få sammanhang i livet. Dagens NyheterKicktorsken är en orädd berättelse om hur det är att födas utan några förutsättningar förutom drömmen om att lyckas, och kärleken till att så på scen. På ett Hassen Khemiriskt-sätt lyckas Salzberger förena ämnen som kön, etnicitet och klass med bitande humor och bladvändarhandling.

Utgivande förlag: Bookmark Förlag