Kautokeino, en blodig kniv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Pettersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kautokeino, en blodig kniv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kautokeino, en blodig kniv är skriven av Lars Pettersson och gavs ut 2012-08-28.

Kautokeino, en blodig kniv som bok, ljudbok eller e-bok.
Kautokeino, en blodig kniv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kautokeino, en blodig kniv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kautokeino, en blodig kniv. Boken är skriven av författaren Lars Pettersson. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kautokeino, en blodig kniv var 2012-08-28.

Originalspråket som Lars Pettersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kautokeino, en blodig kniv i traditionell inbundet format så består den av 339 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 160 x 20 mm och den väger så mycket som 620 g. Kautokeino, en blodig kniv ISBN är 9789170376764. Kautokeino, en blodig kniv är en del av serien: Kautokeino (del 1).


Läs Kautokeino, en blodig kniv som bok

För dig som vill köpa och läsa Kautokeino, en blodig kniv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kautokeino, en blodig kniv som ljudbok

Vill du lyssna på Kautokeino, en blodig kniv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kautokeino, en blodig kniv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Kautokeino, en blodig kniv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Kautokeino, en blodig kniv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kautokeino, en blodig kniv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kautokeino, en blodig kniv
 • Författare: Lars Pettersson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-08-28
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 339
 • Fysiska dimensioner: 230 x 160 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789170376764
Vem har skrivit Kautokeino, en blodig kniv?

Kautokeino, en blodig kniv är skriven av författaren Lars Pettersson.

När gavs Kautokeino, en blodig kniv ut?

Boken gavs ut 2012-08-28.

Var kan jag köpa Kautokeino, en blodig kniv

Vi rekommenderar att du köper Kautokeino, en blodig kniv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utsedd till bästa debut 2012 av Svenska Deckarakademin.Bilen kränger på den isiga vägen och träffar renen med våldsam kraft. Anna Magnusson stannar, drar på sig yllemössan och hämtar kniven från bagageluckan. Det är mer än 30 grader kallt och klockan är halv två en februarinatt någonstans mellan Luleå och Pajala.Anna är uppvuxen i Stockholm och har aldrig funderat över sitt ursprung. Hennes samiska mamma berättade aldrig varför hon valde att flytta ifrån den avlägsna fjällbyn uppe i Nordnorge och lämna sin plats i den familjebaserade rendriften.Nu är Anna, som arbetar som biträdande åklagare, på väg upp till Kautokeino efter flera års frånvaro. Hennes mormor har ringt och bett henne komma och rentvå kusinen Nils Mattis, som är anklagad för våldtäkt. Hon är desperat, familjen kan inte klara sig utan Nils Mattis arbetsinsats på fjället. Men när Anna läser polisutredningen blir hon betänksam. Hur ska hon ställa sig i konflikterna? Hon har svårt att avläsa den främmande omgivningen. Vem ligger bakom de dödsfall som inträffar medan hon är där och vilka är det som vill röja henne själv ur vägen?Kautokeino, en blodig kniv är en spännande thriller om motsättningarna mellan tradition och modernitet och om moral i ett minoritetssamhälle. Vilka rättsbegrepp ska råda på Finnmarksvidda med omnejd?”Lars Pettersson skottar sig djupt, djupt ned i den nordnorska samiska kulturen och gräver fram en större berättelse i sin debutroman.” Lotta Olsson, Dagens Nyheter”Det finns hopp om livet även för en så svårt massmördad genre som den svenska kriminalromanen. Jag tror det beror på att Lars Pettersson är mer intresserad av det samhälle han skildrar än av sina egna tänkbara försäljningssiffror. Sensationellt.” Per Svensson, Sydsvenskan

Utgivande förlag: Ordfront Förlag