Kalmars jägarinnor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tove Folkesson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalmars jägarinnor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalmars jägarinnor är skriven av Tove Folkesson och gavs ut 2018-05-07.

Kalmars jägarinnor som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalmars jägarinnor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kalmars jägarinnor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalmars jägarinnor. Boken är skriven av författaren Tove Folkesson. Weyler Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalmars jägarinnor var 2018-05-07.

Originalspråket som Tove Folkesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Kalmars jägarinnor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 279 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 17 mm och den väger så mycket som 159 g. Kalmars jägarinnor ISBN är 9789176811368. Kalmars jägarinnor är en del av serien: Eva Zackrisson.


Läs Kalmars jägarinnor som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalmars jägarinnor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalmars jägarinnor som ljudbok

Vill du lyssna på Kalmars jägarinnor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kalmars jägarinnor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalmars jägarinnor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalmars jägarinnor som pocket

Kalmars jägarinnor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalmars jägarinnor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalmars jägarinnor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalmars jägarinnor
 • Författare: Tove Folkesson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Weyler Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-05-07
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 279
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 17 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176811368

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalmars jägarinnor?

Kalmars jägarinnor är skriven av författaren Tove Folkesson

När gavs Kalmars jägarinnor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-07.

Var kan jag köpa Kalmars jägarinnor?

Vi rekommenderar att du köper Kalmars jägarinnor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jenna, Linden, Jossan, Sudden och Eva Zachrisson. De är Kalmars jägarinnor. De missanpassade, som söker sin identitet i utanförskapet och varandra. De är beredda att göra allt för varandra och för att inte bli som handbollstjejerna. Kalmar (med omnejd) är den värld de är dömda till, men ingen kan hindra dem från att försöka spränga murarna, trampa ner rosorna, lura vakterna och Eva från att hålla förtvivlan borta. Men de får betala ett högt pris. Lika högt som Ölandsbron.

Utgivande förlag: Weyler Förlag