Kalle fyller år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rotraut Susanne Berner

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalle fyller år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalle fyller år är skriven av Rotraut Susanne Berner och gavs ut 2016-03-08.

Kalle fyller år som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalle fyller år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 74

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kalle fyller år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalle fyller år. Boken är skriven av författaren Rotraut Susanne Berner. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalle fyller år var 2016-03-08.

Originalspråket som Rotraut Susanne Berner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Kalle fyller år i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 18 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 13 mm och den väger så mycket som 207 g. Kalle fyller år ISBN är . Kalle fyller år är en fristående bok .


Läs Kalle fyller år som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalle fyller år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 74 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalle fyller år som ljudbok

Vill du lyssna på Kalle fyller år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kalle fyller år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalle fyller år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalle fyller år som pocket

Kalle fyller år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalle fyller år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalle fyller år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalle fyller år
 • Författare: Rotraut Susanne Berner
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2016-03-08
 • Pris: 74
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 18
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 13 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalle fyller år?

Kalle fyller år är skriven av författaren Rotraut Susanne Berner

När gavs Kalle fyller år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-08.

Var kan jag köpa Kalle fyller år?

Vi rekommenderar att du köper Kalle fyller år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Idag är det en alldeles speciell dag, Kalle fyller år! Och när Kalle fyller år blir det kalas. På morgonen får han ett runt paket av sin mamma och pappa. En röd cykelhjälm! Sedan ringer det på dörren, vem kan det vara? Farmor! Och hon har med sig en rödmålad planka. Konstigt. Vad ska det bli av alltihop? Det blir något som Kalle har önskat sig jättemycket! (3-6 år) Rotraut Susanne Berner är en av Tysklands främsta illustratörer och har bland annat fått Hans Christian Andersen Award 2016, även kallat barnbokens Nobelpris.

Utgivande förlag: Alfabeta