Källaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nina Källmodin, Willem Källmodin

Jämför och hitta det billigaste priset på Källaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Källaren är skriven av Nina Källmodin, Willem Källmodin och gavs ut 2021-10-26.

Källaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Källaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Källaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Källaren. Boken är skriven av författaren Nina Källmodin, Willem Källmodin. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Källaren var 2021-10-26.

Originalspråket som Nina Källmodin, Willem Källmodin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Källaren är det: 9789179754792.


Läs Källaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Källaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Källaren som ljudbok

Vill du lyssna på Källaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Källaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Källaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Källaren som pocket

Källaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Källaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Källaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Källaren
  • Författare: Nina Källmodin, Willem Källmodin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-26
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179754792

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Källaren?

Källaren är skriven av författaren Nina Källmodin, Willem Källmodin

När gavs Källaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-26.

Var kan jag köpa Källaren?

Vi rekommenderar att du köper Källaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tredje och sista delen i Willem och Nina Källmodins gastkramande spöktrilogi, som inleddes med Bonnier Carlsens manustävlings andrapristagare Salen. Det är Halloweentider, och Lo, Johanna och Harry ska gå bus eller godis till en granne som alltid går bananas med Halloweenpyntet i trädgården. När de kikar in i jordkällaren och ser ett halvt dolt skelett, tror de självklart att det bara är fejk. Men det är det inte … En historia om kärlek, död och hemligheter som kommer fram i ljuset. Ännu en gång måste de tre barnen våga möta fasansfulla spöken och hjälpa dem till ro.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen