Kalla det vad fan du vill – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marjaneh Bakhtiari

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalla det vad fan du vill innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalla det vad fan du vill är skriven av Marjaneh Bakhtiari och gavs ut 2010-04-15.

Kalla det vad fan du vill som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalla det vad fan du vill

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 187

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kalla det vad fan du vill

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalla det vad fan du vill. Boken är skriven av författaren Marjaneh Bakhtiari. Ordfront är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalla det vad fan du vill var 2010-04-15.

Originalspråket som Marjaneh Bakhtiari skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kalla det vad fan du vill i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 298 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 135 x 16 mm och den väger så mycket som 440 g. Kalla det vad fan du vill ISBN är 9789174419689. Kalla det vad fan du vill är en fristående bok .


Läs Kalla det vad fan du vill som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalla det vad fan du vill som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 187 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalla det vad fan du vill som ljudbok

Vill du lyssna på Kalla det vad fan du vill som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kalla det vad fan du vill som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalla det vad fan du vill som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalla det vad fan du vill som pocket

Kalla det vad fan du vill finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalla det vad fan du vill med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalla det vad fan du vill med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalla det vad fan du vill
 • Författare: Marjaneh Bakhtiari
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Ordfront
 • Utgivningsdatum: 2010-04-15
 • Pris: 187
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 298
 • Fysiska dimensioner: 208 x 135 x 16 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174419689

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalla det vad fan du vill?

Kalla det vad fan du vill är skriven av författaren Marjaneh Bakhtiari

När gavs Kalla det vad fan du vill ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-15.

Var kan jag köpa Kalla det vad fan du vill?

Vi rekommenderar att du köper Kalla det vad fan du vill hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag vet faktiskt själv hur det är att vara utlänning.” Så tittade han snabbt på dom andra kring bordet för att se om det sista ordet hade varit opassande. Han var inte alltid medveten om dom aktuella politiskt korrekta orden. “Kommer själv ursprungligen från Glumslöv och sen Burlöv förstår du. Ja, jag kommer ihåg hur det var i början att vara i en ny stad och inte känna till saker och ting.” Bahar hade inte uppfattat Bengt som en rolig person och det fanns inget spår av humor i hans ansikte. Mannen menade allvar.I romanen Kalla det vad fan du vill står familjen Irandoust i centrum. De har lämnat Iran för Sverige och mötet med det nya landet och dess invånare är inte alltid smärtfritt, men med envishet och en positiv inställning går allt. Hoppas de.Mot all förmodan blir deras öde i Marjaneh Bakhtiaris händer varken tragiskt eller tråkigt, utan istället en oväntat rolig läsning. Hon skildrar familjens och deras vänners liv med humor, ironi och sympati. Ingen går säker i den ena absurda eller rörande scenen efter den andra riktas strålkastarljuset mot både “gammalsvenskar” och “nysvenskar”. För vem gör rätt och vem gör fel? Är det kanske ändå lika långt från Glumslöv till Malmö som från Malmö till Teheran? Finns det egentligen något politiskt korrekt beteende, eller står vi alla trots vår goda vilja hela tiden med båda fötterna i klaveret? Och finns det kanske något sätt att trots våra olikheter mötas på lika villkor?Marjaneh Bakhtiari är född 1980 och bor i Malmö. Hon har studerat socialantropologi och läser nu journalistik. Kalla det vad fan du vill är hennes debut.”Det är en rolig bok. Dräpande, varmt och respektlöst rolig. … Tänk till exempel Armistead Maupin och hans romanserie om 70- och 80-talens San Francisco. Eller tänk Zadie Smiths “Vita tänder” – fast på skånska.”/SvD”…kvick, brokig och dräpande. Boken är full av guldkorn…”/Sydsvenskan

Utgivande förlag: Ordfront