Kalas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Vanja Burden

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalas är skriven av Vanja Burden och gavs ut 2011-03-24.

Kalas som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kalas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalas. Boken är skriven av författaren Vanja Burden. Vombat är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalas var 2011-03-24.

Originalspråket som Vanja Burden skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kalas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 278 x 255 x 8 mm och den väger så mycket som 440 g. Kalas ISBN är 9789186589073. Kalas är en fristående bok .


Läs Kalas som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalas som ljudbok

Vill du lyssna på Kalas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kalas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalas som pocket

Kalas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalas
 • Författare: Vanja Burden
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Vombat
 • Utgivningsdatum: 2011-03-24
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 278 x 255 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789186589073

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalas?

Kalas är skriven av författaren Vanja Burden

När gavs Kalas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-24.

Var kan jag köpa Kalas?

Vi rekommenderar att du köper Kalas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kalas är en bilderbok som överaskar läsaren. Författaren tillika illustratören har med ett stilsäkert formspråk skapat ett stort utrymme för läsaren att associera och upptäcka nytt. Läsupplevelsen sätter inga gränser och ett kalas blir just vad man gör det till. Vem har Kalas?Vännerna Cosmo, Fredrika och Frans undrar… Hur är ett bra kalas? Goda bullar, kaffe och dödsföraktande tricks, hästar i klätterträd och mycket färg. Vännerna är inte riktigt överens, men kalas blir det. Bästa kalaset!

Utgivande förlag: Vombat