Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Markis De Sade

Jämför och hitta det billigaste priset på Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II är skriven av Markis De Sade och gavs ut 2009-09-15.

Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som bok, ljudbok eller e-bok.
Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II. Boken är skriven av författaren Markis De Sade. Vertigo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II var 2009-09-15.

Originalspråket som Markis De Sade skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 498 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 145 x 35 mm och den väger så mycket som . Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II ISBN är 9789185000623. Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II är en fristående bok .


Läs Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som bok

För dig som vill köpa och läsa Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som ljudbok

Vill du lyssna på Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II som pocket

Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II
 • Författare: Markis De Sade
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Vertigo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-09-15
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 498
 • Fysiska dimensioner: 195 x 145 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789185000623

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II?

Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II är skriven av författaren Markis De Sade

När gavs Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-09-15.

Var kan jag köpa Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II?

Vi rekommenderar att du köper Juliette : eller lastbarhetens fördelar D. I-II hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

“Vi har här det mest skandalösa verk som någonsin skrivits. Är inte det skäl nog att rikta vår upp märk samhet mot det?” – Maurice BlanchotJustine och Juliette är ett av världslitteraturens mest berömda syskonpar. Den första dygdig, den andra ond; den första ständigt bestraffad för sin godhet, den andra belönad för sin skamlöshet.Markis de Sade (1740-1814) ägnade systrarna var sin roman. Nu kommer historien om Juliette för första gången på svenska. I denna volym – den första av tre – får vi följa hennes väg från klostret till bordellen, från livet som föräldralös till framgångsrik kurtisan i 1700-talets Paris.Den här klassiska romanen av “den gudomlige markisen” kokar av pornografi, filosofi och svart humor: det självklara vänds upp och ner, det normala och rimliga attackeras, det onjutbara blir njutbart. Här möts intellektet och köttet på ett svindlande sätt.Markis de Sades Juliette eller Lastbarhetens fördelar kom 1797 i sex delar. Vertigo förlag publicerar Hans Johanssons översättning i tre volymer med originalets illustrationer och med efterord av C-M Edenborg och Hans Johansson. Det är en verklig lyxupplaga: röda linneband, trådbindning, med svart sidensnöre och skyddsomslag.Hans Johansson har skrivit böcker om konstnärer som Lennart Aschen bren ner och Ola Billgren, medverkar i National encyklopedin och har översatt en lång rad verk.

Utgivande förlag: Vertigo Förlag