Julens Önskesånger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunlis Österberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Julens Önskesånger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Julens Önskesånger är skriven av Gunlis Österberg och gavs ut 2017-11-09.

Julens Önskesånger som bok, ljudbok eller e-bok.
Julens Önskesånger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Julens Önskesånger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Julens Önskesånger. Boken är skriven av författaren Gunlis Österberg. Notfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Julens Önskesånger var 2017-11-09.

Originalspråket som Gunlis Österberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sångböcker vilket ger den Xqhz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Julens Önskesånger i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 225 x 22 mm och den väger så mycket som . Julens Önskesånger ISBN är 9789188181459. Julens Önskesånger är en fristående bok .


Läs Julens Önskesånger som bok

För dig som vill köpa och läsa Julens Önskesånger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Julens Önskesånger som ljudbok

Vill du lyssna på Julens Önskesånger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Julens Önskesånger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Julens Önskesånger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Julens Önskesånger som pocket

Julens Önskesånger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Julens Önskesånger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Julens Önskesånger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Julens Önskesånger
 • Författare: Gunlis Österberg
 • Genre: Sångböcker
 • Förlag: Notfabriken
 • Utgivningsdatum: 2017-11-09
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 295 x 225 x 22 mm
 • SAB: Xqhz
 • ISBN: 9789188181459

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Julens Önskesånger?

Julens Önskesånger är skriven av författaren Gunlis Österberg

När gavs Julens Önskesånger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-09.

Var kan jag köpa Julens Önskesånger?

Vi rekommenderar att du köper Julens Önskesånger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Aldrig sjungs det så mycket som omkring jul! Julens önskesånger är en praktbok som innehåller närmare 150 sånger för alla julens högtider, från första advent och ända fram till julgransplundringen. Här finns adventsånger, luciasånger, staffansvisor, julhymner, traditionella julsånger och nyare sånger av det svängigare slaget. Samtliga sånger presenteras med melodi, text, ackord samt lättspelade och välklingande pianosättningar. Boken är inbunden och vackert illustrerad i färg. I den här reviderade utgåvan har vi lagt till ytterligare några nyare sånger.

Utgivande förlag: Notfabriken