Joyland – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stephen King

Jämför och hitta det billigaste priset på Joyland innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Joyland är skriven av Stephen King och gavs ut 2014-05-01.

Joyland som bok, ljudbok eller e-bok.
Joyland

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Joyland

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Joyland. Boken är skriven av författaren Stephen King. Hard Case Crime är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Joyland var 2014-05-01.

Originalspråket som Stephen King skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket (Mass Market Paperbound).

Om du vill läsa Joyland i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 309 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 176 x 105 x 22 mm och den väger så mycket som 150 g. Joyland ISBN är 9781781167694. Joyland är en fristående bok .


Läs Joyland som bok

För dig som vill köpa och läsa Joyland som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Joyland som ljudbok

Vill du lyssna på Joyland som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Joyland som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Joyland som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Joyland som pocket

Joyland finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Joyland med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Joyland med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Joyland
 • Författare: Stephen King
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Hard Case Crime
 • Utgivningsdatum: 2014-05-01
 • Pris: 99
 • Format: Pocket (Mass Market Paperbound)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 309
 • Fysiska dimensioner: 176 x 105 x 22 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781781167694

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Joyland?

Joyland är skriven av författaren Stephen King

När gavs Joyland ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-05-01.

Var kan jag köpa Joyland?

Vi rekommenderar att du köper Joyland hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Hard Case Crime