Jorden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Heike Herrmann

Jämför och hitta det billigaste priset på Jorden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jorden är skriven av Heike Herrmann och gavs ut 2013-06-28.

Jorden som bok, ljudbok eller e-bok.
Jorden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jorden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jorden. Boken är skriven av författaren Heike Herrmann. Stevali är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jorden var 2013-06-28.

Originalspråket som Heike Herrmann skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Naturvetenskap & teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jorden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 292 x 222 x 12 mm och den väger så mycket som 517 g. Jorden ISBN är 9783862331956. Jorden är en del av serien: Vägen till vetande (del 2).


Läs Jorden som bok

För dig som vill köpa och läsa Jorden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jorden som ljudbok

Vill du lyssna på Jorden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jorden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jorden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jorden som pocket

Jorden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jorden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jorden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jorden
 • Författare: Heike Herrmann
 • Genre: Naturvetenskap & teknik
 • Förlag: Stevali
 • Utgivningsdatum: 2013-06-28
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 292 x 222 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9783862331956

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jorden?

Jorden är skriven av författaren Heike Herrmann

När gavs Jorden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-06-28.

Var kan jag köpa Jorden?

Vi rekommenderar att du köper Jorden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jorden – kunskap för alla!Regnskogar och öknar, växter och djur, väder och vind, astronomer och upptäckare är delar av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och detaljerade illustrationer åskådliggörs alla upptänkliga aspekter av vår planet, från dess tillkomst, dess olika klimatzoner till människans utveckling och vår miljöpåverkan. Boken är lämplig från åtta år och en del av frågorna man hittar svaren på är:- Hur uppstår en tsunami?- Vad är förnybar energi?- Varför kallas jorden den blå planeten?

Utgivande förlag: Stevali