Jamska : dikter & en uppsjö av ord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Berta Magnusson

Jämför och hitta det billigaste priset på Jamska : dikter & en uppsjö av ord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jamska : dikter & en uppsjö av ord är skriven av Berta Magnusson och gavs ut 2014-11-23.

Jamska : dikter & en uppsjö av ord som bok, ljudbok eller e-bok.
Jamska : dikter & en uppsjö av ord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jamska : dikter & en uppsjö av ord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jamska : dikter & en uppsjö av ord. Boken är skriven av författaren Berta Magnusson. Jengel Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jamska : dikter & en uppsjö av ord var 2014-11-23.

Originalspråket som Berta Magnusson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jamska : dikter & en uppsjö av ord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 150 x 5 mm och den väger så mycket som 107 g. Jamska : dikter & en uppsjö av ord ISBN är 9789187309373. Jamska : dikter & en uppsjö av ord är en fristående bok .


Läs Jamska : dikter & en uppsjö av ord som bok

För dig som vill köpa och läsa Jamska : dikter & en uppsjö av ord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jamska : dikter & en uppsjö av ord som ljudbok

Vill du lyssna på Jamska : dikter & en uppsjö av ord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jamska : dikter & en uppsjö av ord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jamska : dikter & en uppsjö av ord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jamska : dikter & en uppsjö av ord som pocket

Jamska : dikter & en uppsjö av ord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jamska : dikter & en uppsjö av ord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jamska : dikter & en uppsjö av ord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jamska : dikter & en uppsjö av ord
 • Författare: Berta Magnusson
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Jengel Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-11-23
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 200 x 150 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187309373

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jamska : dikter & en uppsjö av ord?

Jamska : dikter & en uppsjö av ord är skriven av författaren Berta Magnusson

När gavs Jamska : dikter & en uppsjö av ord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-11-23.

Var kan jag köpa Jamska : dikter & en uppsjö av ord?

Vi rekommenderar att du köper Jamska : dikter & en uppsjö av ord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken bjuder på både roliga och fräcka historier. Alla texter är översatta till svenska. Jag är den ende som gett ut ett flertal böcker på jamska, men hoppas att jag inte blir den sista. Jag har även satt upp 59 bygdespel på jamska. I texten omnämns en del kända personer och vad de lämnat för minnen efter sig. Boken innehåller även fåglar och örter vilka är översatta från jamska till svenska. Även kända uttryck finns med, t ex: Jorlbrukarn gö se Fiskarn han fö se Man jägarn han svählt ihjal

Utgivande förlag: Jengel Förlag