Jakten

Jakten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Felix Åberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Jakten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jakten är skriven av Felix Åberg och gavs ut .

Jakten som bok, ljudbok eller e-bok.
Jakten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jakten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jakten. Boken är skriven av författaren Felix Åberg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jakten var .

Originalspråket som Felix Åberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jakten är det: 9789180186391.


Läs Jakten som bok

För dig som vill köpa och läsa Jakten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jakten som ljudbok

Vill du lyssna på Jakten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jakten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jakten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jakten som pocket

Jakten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jakten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jakten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jakten
  • Författare: Felix Åberg
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186391

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jakten?

Jakten är skriven av författaren Felix Åberg

När gavs Jakten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Jakten?

Vi rekommenderar att du köper Jakten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

För de som överlevde den stora farsoten har livet antagit formen av en farofylld, grym och förtryckande vardag, där döden hotar den som tar minsta felsteg i sökandet efter mat eller bryter mot de olika grupperingarnas oskrivna lagar. På Ekerö håller sekten Ljusets Barn tusentals anhängare i ett järngrepp. Tonårige Lukas har lämnats där av sin farsotssmittade pappa för att han inte ska stå helt ensam när faderns sjukdom gör sitt. Lukas mamma har en hög position inom sekten och kan ta hand om sonen – ändå tar Lukas det livsfarliga beslutet att fly. De som smittats av farsoten, men tillfrisknat genom att istället sprida smittan vidare, jagas likt råttor. Bland dem finns Antonia och hennes båda vänner. Som en sista desperat utväg för att komma undan de dödliga hoten ger de sig av mot Eldorado, en koloni där dessa utstötta har en frihamn. De vet att den enligt ryktet ligger någonstans söder om Stockholm – men de vet också att Eldorado mycket väl kan vara en myt, allt för bra för att vara sann. När de inblandades livsöden snart kommer att tvinnas samman blir framtiden mer oviss än någonsin tidigare och själva farsotens drabbningar ter sig som det minsta problemet. <i>Jakten</i> är en fascinerande spänningsroman om människor som kämpar för att överleva i en värld där mänskligheten gått förlorad. Det är den fristående fortsättningen på <i>Kolonin</i> (Lind & Co, 2022). FELIX ÅBERG (född 1986) är bosatt i Stockholm. Han debuterade 2022 med <i>Kolonin</i>. När han inte skriver umgås han med sin familj, läser så mycket det bara går och springer så långt knäna tillåter.

Utgivande förlag: Lind & Co