Jakten på arken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av M J Thomas

Jämför och hitta det billigaste priset på Jakten på arken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jakten på arken är skriven av M J Thomas och gavs ut 2018-11-23.

Jakten på arken som bok, ljudbok eller e-bok.
Jakten på arken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 146

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jakten på arken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jakten på arken. Boken är skriven av författaren M J Thomas. Bornelings Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jakten på arken var 2018-11-23.

Originalspråket som M J Thomas skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jakten på arken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 292 g. Jakten på arken ISBN är 9789173172578. Jakten på arken är en del av serien: Mysteriet med de gömda skriftrullarna(del 2).


Läs Jakten på arken som bok

För dig som vill köpa och läsa Jakten på arken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 146 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jakten på arken som ljudbok

Vill du lyssna på Jakten på arken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jakten på arken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jakten på arken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jakten på arken som pocket

Jakten på arken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jakten på arken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jakten på arken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jakten på arken
 • Författare: M J Thomas
 • Genre:
 • Förlag: Bornelings Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-11-23
 • Pris: 146
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 200 x 140 x 15 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789173172578

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jakten på arken?

Jakten på arken är skriven av författaren M J Thomas

När gavs Jakten på arken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-23.

Var kan jag köpa Jakten på arken?

Vi rekommenderar att du köper Jakten på arken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.I Jakten på arken färdas Peter, Mary och Hank tillbaka till Noas tid. Följ med när de skyndar sig för att hjälpa Noa och hans familj att bli färdiga med arken innan floden kommer. På vägen stöter trion ihop med ett gäng bråkstakar och den mystiske Mörke Härskaren . Kan de lösa skriftrullens hemlighet innan jorden blir översvämmad?OM BOKSERIEN:Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid!Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr.Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv. Om författaren:Mike Thomas växte upp i Florida. Han har en kandidatexamen i Bibelvetenskap från Liberty University. När Mikes son var nio år letade Mike efter böcker som kunde lära ut bibelberättelserna på ett roligt och fantasifullt sätt. När han inte hittade några bestämde han sig för att skriva en egen bokserie. I Mysteriet med de gömda skriftrullarna kombinerar Mike biblisk noggrannhet med äventyr och fantasi. Mike bor i Tennessee med sin fru, två söner och familjens hund Hank.

Utgivande förlag: Bornelings Förlag