Jag vill vara prinsessa!

Jag vill vara prinsessa! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elin Rantakrans

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag vill vara prinsessa! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag vill vara prinsessa! är skriven av Elin Rantakrans och gavs ut 2021-12-31.

Jag vill vara prinsessa! som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag vill vara prinsessa!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jag vill vara prinsessa!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag vill vara prinsessa!. Boken är skriven av författaren Elin Rantakrans. Zetun AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag vill vara prinsessa! var 2021-12-31.

Originalspråket som Elin Rantakrans skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sagor & sägner vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Jag vill vara prinsessa! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 26 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Jag vill vara prinsessa! ISBN är 9789198055238. Jag vill vara prinsessa! är en fristående bok .


Läs Jag vill vara prinsessa! som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag vill vara prinsessa! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag vill vara prinsessa! som ljudbok

Vill du lyssna på Jag vill vara prinsessa! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jag vill vara prinsessa! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag vill vara prinsessa! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag vill vara prinsessa! som pocket

Jag vill vara prinsessa! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag vill vara prinsessa! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag vill vara prinsessa! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag vill vara prinsessa!
 • Författare: Elin Rantakrans
 • Genre: Sagor & sägner
 • Förlag: Zetun AB
 • Utgivningsdatum: 2021-12-31
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 26
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789198055238

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag vill vara prinsessa!?

Jag vill vara prinsessa! är skriven av författaren Elin Rantakrans

När gavs Jag vill vara prinsessa! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-31.

Var kan jag köpa Jag vill vara prinsessa!?

Vi rekommenderar att du köper Jag vill vara prinsessa! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vem har inte velat vara prinsessa för en dag? Flickan i den här sagan väljer att bli det. Följ med henne till hennes fantasivärld i slottet och dess omgivningar. Vad som helst kan hända för i fantasins värld finns inga begränsningar… Bilderbok för ålder 3?6.

Utgivande förlag: Zetun AB