Jag mår bra nu – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kerstin Frii

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag mår bra nu innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag mår bra nu är skriven av Kerstin Frii och gavs ut 2018-09-13.

Jag mår bra nu som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag mår bra nu

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jag mår bra nu

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag mår bra nu. Boken är skriven av författaren Kerstin Frii. Bona Signum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag mår bra nu var 2018-09-13.

Originalspråket som Kerstin Frii skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jag mår bra nu i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 156 x 216 x 9 mm och den väger så mycket som . Jag mår bra nu ISBN är 9789188027399. Jag mår bra nu är en fristående bok .


Läs Jag mår bra nu som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag mår bra nu som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag mår bra nu som ljudbok

Vill du lyssna på Jag mår bra nu som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jag mår bra nu som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag mår bra nu som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag mår bra nu som pocket

Jag mår bra nu finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag mår bra nu med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag mår bra nu med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag mår bra nu
 • Författare: Kerstin Frii
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bona Signum
 • Utgivningsdatum: 2018-09-13
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 156 x 216 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188027399

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag mår bra nu?

Jag mår bra nu är skriven av författaren Kerstin Frii

När gavs Jag mår bra nu ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-13.

Var kan jag köpa Jag mår bra nu?

Vi rekommenderar att du köper Jag mår bra nu hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Jag mår bra nu är en nyskriven bok av författaren Kerstin Frii. Boken sätter fokus på den sårbara övergången från ungdom till vuxenliv, från tryggheten i skolan till en helt ny miljö med nya förväntningar, en sårbar situation. Ola som går i gymnasiet har nyligen börjat på en praktikplats i Daglig verksamhet. Han håller på att finna sig tillrätta då plötsligt något oväntat händer. Olas tillvaro rasar och han drar sig in i sig själv. Men han kommer successivt tillbaka till sitt gamla jag tack vare ett bra bemötande från omgivningen. I slutet av boken finns frågor som utgår från berättelsen. Med utgångspunkt i frågorna kan personal öppna upp för samtal med och mellan eleverna – om egna upplevelser från liknande situationer, hur man kom vidare och vilken hjälp man fick eller skulle vilja få. Samtalen förs med stöd av elevernas egna anpassade hjälpmedel för kommunikation. En bilaga med text och tecken för de som använder TAKK finns att erhålla vid köp av boken. En lärarhandledning med koppling till läroplaner i gymnasiesärskolan finns för att inspirera personal att arbeta kring livskriser med elever i grupp eller enskilt tillsammans med elev som är i kris. I båda fallen tar man fram individuellt anpassade hjälpmedel för att eleverna ska kunna kommunicera kring känslor och livsfrågor samt för att få struktur i vardagen.

Utgivande förlag: Bona Signum