Jag, En – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Levithan

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag, En innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag, En är skriven av David Levithan och gavs ut 2018-03-13.

Jag, En som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag, En

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag, En

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag, En. Boken är skriven av författaren David Levithan. Lilla Piratförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag, En var 2018-03-13.

Originalspråket som David Levithan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Jag, En i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 336 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 193 g. Jag, En ISBN är 9789178130214. Jag, En är en fristående bok .


Läs Jag, En som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag, En som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag, En som ljudbok

Vill du lyssna på Jag, En som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag, En som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag, En som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag, En som pocket

Jag, En finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag, En med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag, En med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag, En
 • Författare: David Levithan
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Lilla Piratförlaget
 • Utgivningsdatum: 2018-03-13
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 336
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 20 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN: 9789178130214

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag, En?

Jag, En är skriven av författaren David Levithan

När gavs Jag, En ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-13.

Var kan jag köpa Jag, En?

Vi rekommenderar att du köper Jag, En hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Lilla Piratförlaget