Jag, Conchita – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Conchita Wurst

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag, Conchita innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag, Conchita är skriven av Conchita Wurst och gavs ut 2015-10-01.

Jag, Conchita som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag, Conchita

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag, Conchita

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag, Conchita. Boken är skriven av författaren Conchita Wurst. Workshop Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag, Conchita var 2015-10-01.

Originalspråket som Conchita Wurst skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konst & underhållning vilket ger den Ijz Wurst, Conchita som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jag, Conchita i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 367 g. Jag, Conchita ISBN är 9789198280319. Jag, Conchita är en fristående bok .


Läs Jag, Conchita som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag, Conchita som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag, Conchita som ljudbok

Vill du lyssna på Jag, Conchita som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag, Conchita som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag, Conchita som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag, Conchita som pocket

Jag, Conchita finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag, Conchita med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag, Conchita med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag, Conchita
 • Författare: Conchita Wurst
 • Genre: Konst & underhållning
 • Förlag: Workshop Publishing
 • Utgivningsdatum: 2015-10-01
 • Pris: 39
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 220 x 140 x 20 mm
 • SAB: Ijz Wurst, Conchita
 • ISBN: 9789198280319

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag, Conchita?

Jag, Conchita är skriven av författaren Conchita Wurst

När gavs Jag, Conchita ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-01.

Var kan jag köpa Jag, Conchita?

Vi rekommenderar att du köper Jag, Conchita hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

2014 vann Conchita Wurst den 59:e upplagan av Eurovision Song Contest i Köpenhamn med låten Rise Like a Phoenix. En stjärna var född – en artist som inte bara trollbinder miljontals fans med sitt tydliga budskap om tolerans och kärlek, utan även gör intryck på politikerna i EU-parlamentet. Med sin seger i Eurovision Song Contest orsakade Conchita en global våg av entusiasm hos miljoner människor. Samtidigt mobiliserade sig motståndet från konservativt håll. Sedan dess har hennes liv innehållit både mordhot och framträdanden i EU-parlamentet och FN. Conchita Wurst provocerar och fascinerar – hon är en makalös sångerska som beundras för sin talang och sitt mod av stjärnor som Elton John, Cher, Karl Lagerfeld och Jean Paul Gaultier. Nu berättar hon för första gången om barndomen, de kärleksfulla föräldrarna och sin stödjande mormor, men även om den hårda diskriminering som hon tvingats genomleva. Varför lämnade hon sin hemstad för att stå på egna ben redan som fjortonåring? Hur gick det till när Tom Neuwirth förvandlades till Conchita Wurst? Och hur lyckas hon förverkliga sina drömmar när hon varje dag ställs inför nya hinder? Jag, Conchita är en spännande historia om en pojke från landsbygden som hela tiden har hållit fast vid sin vision om att bli en stjärna. Boken är på 168 sidor varav 40 bildsidor med ett flertal tidigare opublicerade fotografier. “Din seger var inte bara en seger för en låt, en artist, en fantastisk röst och ett makalöst framträdande det var en seger för de värderingar som jag tror på och har kämpat för under hela min karriär: tolerans och mänsklighet. Det var en seger för alla som är annorlunda och känner sig annorlunda, ett budskap som uppmuntrar dem att uttrycka sitt annorlundaskap, att visa upp och leva ut det.” Ur förordet av Jean Paul Gaultier.

Utgivande förlag: Workshop Publishing