Ivar träffar en stegosaurus

Ivar träffar en stegosaurus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Bjärbo

Jämför och hitta det billigaste priset på Ivar träffar en stegosaurus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ivar träffar en stegosaurus är skriven av Lisa Bjärbo och gavs ut 2016-04-27.

Ivar träffar en stegosaurus som bok, ljudbok eller e-bok.
Ivar träffar en stegosaurus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ivar träffar en stegosaurus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ivar träffar en stegosaurus. Boken är skriven av författaren Lisa Bjärbo. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ivar träffar en stegosaurus var 2016-04-27.

Originalspråket som Lisa Bjärbo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ivar träffar en stegosaurus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 177 x 6 mm och den väger så mycket som . Ivar träffar en stegosaurus ISBN är 9789129699340. Ivar träffar en stegosaurus är en fristående bok .


Läs Ivar träffar en stegosaurus som bok

För dig som vill köpa och läsa Ivar träffar en stegosaurus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ivar träffar en stegosaurus som ljudbok

Vill du lyssna på Ivar träffar en stegosaurus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ivar träffar en stegosaurus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ivar träffar en stegosaurus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ivar träffar en stegosaurus som pocket

Ivar träffar en stegosaurus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ivar träffar en stegosaurus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ivar träffar en stegosaurus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ivar träffar en stegosaurus
 • Författare: Lisa Bjärbo
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-04-27
 • Pris: 69
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 217 x 177 x 6 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129699340

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ivar träffar en stegosaurus?

Ivar träffar en stegosaurus är skriven av författaren Lisa Bjärbo

När gavs Ivar träffar en stegosaurus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-27.

Var kan jag köpa Ivar träffar en stegosaurus?

Vi rekommenderar att du köper Ivar träffar en stegosaurus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Dinolandet är en låda där Ivars leksaksdinosaurier bor. Han har hur många som helst och han kan namnen på dem allihop.En kväll när Ivar inte vill sova hör han konstiga ljud ur lådan. Och när Ivar lyfter på locket tror han knappt sina ögon – dinosaurierna har blivit levande!En fartfylld äventyrsberättelse som avslutas med ett roligt faktauppslag.

Utgivande förlag: Rabén &amp