Ivanhoe – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Walter Scott

Jämför och hitta det billigaste priset på Ivanhoe innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ivanhoe är skriven av Walter Scott och gavs ut .

Ivanhoe som bok, ljudbok eller e-bok.
Ivanhoe

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 234

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ivanhoe

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ivanhoe. Boken är skriven av författaren Walter Scott. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ivanhoe var .

Originalspråket som Walter Scott skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ivanhoe är det: 9789198848038.


Läs Ivanhoe som bok

För dig som vill köpa och läsa Ivanhoe som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 234 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ivanhoe som ljudbok

Vill du lyssna på Ivanhoe som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ivanhoe som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ivanhoe som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ivanhoe som pocket

Ivanhoe finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ivanhoe med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ivanhoe med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ivanhoe
  • Författare: Walter Scott
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 234
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848038

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ivanhoe?

Ivanhoe är skriven av författaren Walter Scott

När gavs Ivanhoe ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Ivanhoe?

Vi rekommenderar att du köper Ivanhoe hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ivanhoe utspelar sig under korstågstidens England och konflikterna mellan normander och saxare under kung Richard Lejonhjärtas dagar. Kungen är på ute på strapatser i fjärran land och i hans frånvaro terroriseras befolkningen av den fege brodern Johan och ett antal grymma baroner. Den saxiske hövdingen Cedric och Athelstane, rättmätig tronarvinge om saxarna hade makten, närvarar vid en tornering där en okänd riddare, "Den arvlöse" – Cedrics förklädde son Wilfred av Ivanhoe – går vinnande ur striden med hjälp från en mystisk riddare i svart rustning. Den skrämmande tempelriddaren Bois-Guilbert, den brutala slottsherren Front-de-Bouef och den samvetslöse legoknekten De Bracy rövar bort Cedric och hans följe – däribland Ivanhoe och hans fästmö Rowena, juden Isaac och hans sensuella dotter Rebecca. Svarte riddaren och Robin Hood slår sig samman i ett försök att frita fångarna. Det blir nagelbitande spännande.

Utgivande förlag: Darkness Publishing