Istanbul – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Istanbul innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Istanbul är skriven av och gavs ut 2015-06-12.

Istanbul som bok, ljudbok eller e-bok.
Istanbul

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Istanbul

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Istanbul. Boken är skriven av författaren . Reseförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Istanbul var 2015-06-12.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Reseguider vilket ger den Noaaz Istanbul.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Istanbul i traditionell inbundet format så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 221 x 130 x 20 mm och den väger så mycket som 523 g. Istanbul ISBN är 9789174253269. Istanbul är en del av serien: Första klass reseguider.


Läs Istanbul som bok

För dig som vill köpa och läsa Istanbul som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Istanbul som ljudbok

Vill du lyssna på Istanbul som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Istanbul som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Istanbul som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Istanbul med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Istanbul med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Istanbul
 • Författare:
 • Genre: Reseguider
 • Förlag: Reseförlaget
 • Utgivningsdatum: 2015-06-12
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 221 x 130 x 20 mm
 • SAB: Noaaz Istanbul.08
 • ISBN: 9789174253269
Vem har skrivit Istanbul?

Istanbul är skriven av författaren .

När gavs Istanbul ut?

Boken gavs ut 2015-06-12.

Var kan jag köpa Istanbul

Vi rekommenderar att du köper Istanbul hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Välkommen till Istanbul, staden som ligger just där Europa och Asien möts – i Bosporensundet, länken mellan Svarta havet och Marmasjön. Här hittar vi berömda monument som Topkapipalatset, Hagia Sofia och Blå moskén, liksom platser som Seraljudden och basarkvarteren. Här presenteras den sägenomspunna staden, område för område, med detaljerade översiktskartor och perspektivteckningar av alla viktiga sevärdheter. Ta hjälp av bokens förslag till promenader och sightseeing för att verkligen lära känna den exotiska staden. Här finns också ett pålitligt urval hotell, butiker, restauranger och nöjesetablissemang, och ett avsnitt som ägnas barnens Istanbul. Med sitt generösa bildmaterial i färg, kartor och teckningar är detta en omistlig guide och en garanti för en lyckad resa.

Utgivande förlag: Reseförlaget